Een goede relatie met sponsoren opbouwen en behouden staat bij ons centraal. U draagt bij aan onze club, en wij willen ook aan u en/of uw business een bijdrage leveren.


Naast de sponsormogelijkheden die hieronder nader zijn uitgewerkt, faciliteren wij activiteiten en (netwerk)bijeenkomsten waarbij u in contact komt met andere sponsoren ─Śn onze leden!


Onze ambitie is om de unieke talenten en ervaringen met elkaar te verbinden, om inspiratie op te doen en kansen te verzilveren. Zowel op het veld, als langs de lijn.

Wat u voor Hudito kunt betekenen

Hoofdsponsor / Clubsponsor
De hoofdsponsor mag zijn/haar logo plaatsen op de wedstrijd shirts van het 1e heren en/of 1e dames team van Hudito. Daarnaast wordt het 1e veld (hoofdveld) voor de betreffende periode genoemd naar de hoofdsponsor, gekenmerkt door sponsorborden en vlaggen.Sponsorpakketten / Sponsoritems
Hudito biedt ook verschillende sponsorpakketten en sponsoritems aan waaruit u kunt kiezen. U vind meer informatie over de verschillende manieren van sponsoring door op de onderstaande buttons te klikken.

De verschillende sponsorvormen worden los aan u uitgelegd, uiteraard zijn er verschillende sponsorvormen te combineren.
Voor een uiteenzetting van de mogelijkheden en bijbehorende kosten, kunt u geheel vrijblijvend contact opnemen met de sponsorcommissie ([email protected], of via de contact button).

Sponsorpakketten

meer weten ?
Businessclub lidmaatschap
meer weten ?
Team sponsoring
meer weten ?
Veldsponsoring

Sponsoritems

meer weten ?
Media
meer weten ?
Materiaal
meer weten ?
Diensten of in Natura
mailen
Contact

Het karakter van Hudito

Hudito is een harmonieuze club met een interessant ledenbestand. Van de jongste jeugd, tot studenten en innovatieve ondernemers. De club telt een groot aantal jeugd teams, 6 G-hockey teams (hockeyleden met een verstandelijke beperking), 9 dames teams, 10 heren teams, 3 dames en heren veteranen teams en 4 trim hockey teams. In totaal vertegenwoordigd de club meer dan 1200 leden, en worden er regelmatig (feestelijke) activiteiten voor en door leden georganiseerd.

Wat Hudito voor u als sponsor kan betekenen

Wij streven ernaar al onze sponsoren zo goed mogelijk te faciliteren, van een gezellige en inspiratievolle borrel na de wedstrijd, tot het verzorgen van passende exposure via diverse media, het werven van nieuwe medewerkers en beschikbaar stellen van ruimte en faciliteiten voor uw (zakelijke) vergaderingen en activiteiten.

Ons aanbod aan sponsormogelijkheden is daarom erg breed, van traditionele bordsponsoring tot innovatieve mogelijkheden via narrow casting en onze Hudito -app!