Hudito Happy Hockey Netwerk

Hudito wil meer bieden en binden. Dat is dan ook precies wat wij gaan doen! Op vrijdag 30 juni 2017 is het zover. Het eerste Hudito Happy Hockey Netwerk event. Een nieuw platform met hockey en regio Delft als verbindende factor. Jij bent met jouw bedrijfsteam als deelnemer meer dan welkom!

Overzicht van het evenement
Vanaf 15.00 uur barst het evenement los met het tournooi en clinincs en de dag zal laat in de avond eindigen met het feest.

Sevens
De wedstrijden zijn 7 tegen 7 en worden in tournooivorm afgewerkt. Winnen kan en daar hoort eeuwige roem bij, maar ook hier geldt de Olympische gedachte. Meedoen/-maken is belangrijker dan winnen. Mixed teams zijn geen probleem, graag zelfs!

Clinics
Heb je ooit gehockeyd (wellicht ietsje verleerd) of ben je beginner; het maakt niets uit! Ontwikkel je hockeytechnieken met clinics die worden verzorgd door spelers van Hudito H1. Beschik je niet over hockey materiaal? Geen probleem! Kom op sportschoenen in een sport outfit en wij regelen een hockeystick voor je.

Borrel + diner
Heerlijke borrelhapjes en -drankjes in een (Hu)dito omgeving, maken tijdig plaats voor een diner. Daarbij wordt de innerlijke mens verwend na het leveren van de prestatie, terwijl het oor kan genieten met de lounge klanken.

T-dansant party
Het diner zal daarna langzaam overgaan in een bij de meeste hockeyers wel bekend thema; T-dansant …Dit feest zal de rest van de avond doorgaan.

Aanmelden
Een team bestaat uit 7 personen en kost €475 all inclusive. Er kunnen maximaal 3 extra deelnemers per team worden aangemeld voor €70 p.p. Hiervoor krijg je eten, drinken, een fantastisch feest en je eigen tournooishirt. Aanmelden kan via [email protected]


Met sportieve netwerk groet,
Het HHHN-team