Lid worden

Leuk dat je interesse hebt om te hockeyen bij Hudito, de gezelligste club van Delft en omstreken!! Wij verwelkomen graag nieuwe leden!


Lid worden: Jeugd en G-hockey

Vul eerst het inschrijfformulier in op onze website. Is er plek dan krijg je direct bericht dat je kunt starten. Is er een wachtlijst? Dan ontvang je bericht van de lijncoördinator zodra er een plekje vrij komt.


Lid worden: (jong) Senior, Veteraan of Trimhockey?

Neem eerst contact op met de elftalcommissie ([email protected]). Er wordt in overleg gekeken of er een geschikte plek is in een van de teams. Als er een plek is gevonden, kun je je inschrijven via het inschrijfformulier.


Proeftrainen
Hudito kent een introductieperiode voor elk aankomend lid. Dit betekent dat, zodra je hebt vernomen dat er plek is, je eerst drie weken kunt meetrainen als proeflid. Na deze drie weken kun je besluiten of je lid wilt worden.

Gedurende het seizoen lid worden
Ook gedurende het seizoen is het mogelijk om lid te worden. Als je aan het einde van het zaalseizoen of erna lid wordt, dan betaal je minder contributie.

Het inschrijfformulier
Voordat je je inschrijft, vragen we je om kennis te nemen van een aantal belangrijke documenten. Lees deze goed door en vul daarna pas het inschrijfformulier in.

Richtlijnen lidmaatschap Hudito
Hudito Hockey Rules

Contributie

Naar het Inschrijfformulier