Route beschrijving naar het sportcomplex van Hudito

 

Adres

Sportcomplex Kruithuisweg

Rotterdamseweg 183a (navigeer naar: Anthony Fokkerweg 1)

2629 HD Delft

Telefoon: (015) 256 43 23


Auto

Beschrijving in Google Maps.

Vanaf A13 Rotterdam-Den Haag: afslag 10 Delft Zuid, direct na de rotonde afslag richting TU-wijk. Onderaan de afrit linksaf de Schoemakerstraat op en onder het viaduct door. De straat gaat over in de Huismansingel, deze volgt u tot u rechts de Heertjeslaan op gaat. Aan het einde van deze straat rechts de Rotterdamseweg op en na 300 meter de eerste afslag rechts (voor het Lucht- en Ruimtevaartgebouw). Bij de splitsing gaat u links en dan rijdt u het parkeerterrein op van L&R, tevens het parkeerterrein van HUDITO. (het parkeerterrein is niet langer te bereiken via de Watermanweg, dit is wel aangegeven in de meeste navigatiesystemen).


Bus

Neem vanaf Station Delft CS stadsbus 40 richting Rotterdam. Stap uit bij de Balthasar van der Polweg en loop dan naar de Rotterdamseweg. Ga op de Rotterdamseweg naar links richting Rotterdam (zuiden). Onder het viaduct door en na 25 meter links de ingang van het Hudito complex.


Trein
Station Delft-Zuid, daarna voetpad langs Kruithuisweg richting de A13/TU-wijk tot trap Rotterdamseweg, onderaan links, ingang aan linkerhand.


 


Grotere kaart weergeven