Informatie Clubcard Hudito
HUDITO heeft een cashless betalingssysteem. Dit betekent dat er geen contant geld op de club aanwezig is en er ook niet contant kan worden afgerekend.

Met de introductie van het nieuwe kassasysteem introduceren wij ook de HUDITO Clubcard (voor de kinderen een betaalarmbandje). Met deze kaart kun je vanaf nu nog makkelijker afrekenen aan de bar.

De HUDITO Clubcard heeft enkele belangrijke voordelen: je hoeft geen geld meer mee te nemen naar de club, je hebt overzicht en controle over je bar-uitgaven (of die van je kind).

Afrekenen aan de bar kan op twee manieren:
  • Met je gewone PIN-pas;
  • Met de Clubcard (met voldoende saldo).
Het ‘opladen’ van de Clubcard kan:
  • Thuis met iDEAL (minimaal 5 euro)
  • Met de app van Credit Sportif "KNIP"
  • In het clubhuis met je eigen bank PIN-pas (elk bedrag)
Hieronder vind je antwoord op de meeste vragen rondom de Clubcard:

Hoe werkt betalen met de Clubcard?
Voor de administratieve afhandeling heeft HUDITO een overeenkomst gesloten met Le Credit Sportif. Zij zijn de leverancier van ons nieuwe kassasysteem en beheren de BackOffice van de betaalfunctie van de Clubcard.

De Clubcard is een veelzijdig betaalmiddel dat je het nodige gemak en voordeel oplevert. Met deze persoonlijke ledenkaart kun je bij HUDITO aan de bar afrekenen. Uiteraard wordt er vertrouwelijk omgegaan met je persoonsgegevens. Deze worden in geen geval aan anderen verstrekt.

Bij een Clubcard betaling heb je geen pincode nodig. Om af te rekenen wordt de Clubcard op de kaartlezer gelegd, dat is alles. Als er onvoldoende saldo op de kaart staat kan de betaling omgezet worden in een PIN betaling.

 

Hoe activeer ik mijn Clubcard?

Voor je met de HUDITO Clubcard kan betalen, dien je de HUDITO Clubcard te activeren door de kaart te registeren via www.mijnlcs.nl. Je Clubcard is gereed voor gebruik zodra er saldo op staat.

Hoe kan ik saldo laden op mijn Clubcard?
Dat kan aan de bar in het clubhuis of via internet (iDEAL). In het eerste geval betaal je met je PIN-pas en wordt het bedrag direct op je Clubcard gezet. Om je Clubcard via internet op te laden ga je naar www.mijnlcs.nl en log je in op je persoonlijke pagina. Om veiligheidsredenen heb je een loginnaam en wachtwoord nodig die je in een aparte e-mail ontvangt. Met iDEAL moet het op te waarderen bedrag minimaal 5 euro zijn.

Een uitgebreide handleiding "iDEAL opwaarderen" vind je hier

Kan ik met mijn Clubcard ook ergens anders betalen?
Nee, met het tegoed op je Clubcard kan alleen bij HUDITO worden afgerekend.


Kan er saldo worden teruggestort of uitgekeerd?

Saldo wat op de Clubcard staat kan alleen worden teruggestort op een bankrekening bij beëindiging van het lidmaatschap. Stuur een e-mail naar [email protected] met al je gegevens, pasnummer en banknummer.


Hoe weet ik wat mijn actuele saldo is?

Bij het afrekenen wordt het actuele saldo op het LCD-scherm/klantendisplay aan de klantkant getoond. Je kunt ook om een bonnetje vragen. Op de bon staan de consumpties en het actuele saldo. Je kunt degene achter de bar ook vragen om op "Saldo” te drukken en de pas op de paslezer leggen. Het saldo wordt dan getoond.

Een andere mogelijkheid is inloggen op www.mijnlcs.nl. Deze site is te bereiken via elke mobiele telefoon, tablet of computer. Op deze site kan je je saldo en gebruikte consumpties inzien, gegevens wijzigen en je pas opwaarderen middels iDEAL. Bovendien is het mogelijk om:

 

  • Rekeningen te koppelen, d.w.z. dat b.v. alle gezinsleden vanuit dezelfde rekening betalen;
  • Log-ins koppelen, de rekeningen blijven apart maar de bestedingen kunnen wel worden ingezien vanuit 1 log-in (misschien handig als je wilt weten wat je kinderen zoal aan de bar kopen).
Als je een of beide opties wilt activeren, graag een mail met wens en de betreffende pasnummers naar:[email protected]

Hoe kan ik mijn gegevens wijzigen?

Na inloggen op www.mijnlcs.nl kun je onder de menuoptie ‘Instellingen’ en ‘Mijn gegevens’ je gegevens wijzigen.


Wat moet ik doen bij diefstal of vermissing en ben ik dan mijn saldo kwijt?

Blokkeer je Clubcard zo snel mogelijk. Na inloggen op www.mijnlcs.nl kan je onder de menuoptie ‘Blokkeren’ meteen de desbetreffende clubcard blokkeren. Het saldo blijft gewoon op de server staan maar snel blokkeren is wel van belang omdat de vinder misbruik zou kunnen maken van je Clubcard.


Wat moet ik doen indien mijn Clubcard niet werkt?

In dat geval stuur je een email naar [email protected]

Hoe kom ik aan een nieuwe Clubcard?
Een nieuw pas kan aangevraagd worden bij [email protected]. Een nieuwe pas kost 5 euro. De nieuwe pas zal automatisch worden geactiveerd.

Kunnen niet-leden (bijvoorbeeld ouders) ook een Clubcard aanvragen?

Ja dat kan d.m.v. een verzoek per email naar [email protected].De aanvraag zal vervolgens door HUDITOworden beoordeeld.

Hoe zit het met de HUDITO Clubcard / betaalarmbandje voor minderjarige leden?
Voor ouders/verzorgers van minderjarige leden bestaat de mogelijkheid om het saldobeheer over de HUDITO Clubcard voor hun kind te voeren. Hiermee kun je de uitgaven limiteren.

Is er een HUDITO Clubcard voor teams?

Ja. Het is mogelijk een Team-Clubcard aan te vragen. Per team kan er een kaart worden aangevraagd, waarbij onderling het beheer en saldo dient te worden geregeld. Voor aanvragen stuur je een mail naar [email protected] .