Afgelaste Wedstrijden
Totaal: 1 thuiswedstrijd(en) en 1 uitwedstrijd(en) afgelast

zaterdag 5 mei 2018
Tijd T/U Team Tegen team
- Uit Meisjes E3 HV Victoria M8E5
- Thuis Jongens F2 hdm JF4
Victor Brouwer erelid van HUDITO

Op de ALV van maandag 29 mei jl nam Victor Brouwer afscheid als voorzitter van het bestuur. Een bijzonder moment in de geschiedenis van de club. Victor zat sinds 2002 in het bestuur: eerst als bestuurslid facilitaire zaken en vervolgens in totaal 8 jaar als voorzitter. Voor alles wat hij voor HUDITO heeft gedaan en betekend werd hij op voordracht van het bestuur door de ALV benoemd tot erelid. HUDITO is Victor zeer dankbaar voor de wijze waarop hij HUDITO verder heeft gebracht!

Victor is een kind van de club. Meer dan 40 jaar is hij al op HUDITO actief, nadat hij door zijn moeder Bea meegenomen werd naar het veld. Als speler en aanvoerder van H1 viel hij op door zijn doortastendheid. Victor heeft een duidelijke mening en ventileert die graag. Zijn achtergrond als eigenaar van Brouwer Bouwbedrijf, maakte dat hij in 2002  een logisch stap zette en bestuurslid facilitaire zaken werd. Daar was veel werk aan de winkel en Victor pakte dat grondig aan. Het complex is vandaag de dag op en top in orde en in zijn bestuurstijd zijn alle velden minimaal 1 keer vernieuwd. De aanleg van het prachtige WK-waterveld is het laatste mooie resultaat dat mede door zijn inzet werd gerealiseerd.

Victor blinkt uit in zijn oplossingsgerichte aanpak en zijn grote vindingrijkheid om in lastige situaties de juiste keuze te maken. Het was dan ook logisch dat hij ere-voorzitter Fred Platzek opvolgde als voorzitter en het nieuwe gezicht van de club werd. In de afgelopen tien jaar heeft HUDITO onder zijn leiding een professionaliseringsslag gemaakt. Het bestuur ging zich meer bezig houden met de grote lijnen en de lange termijn, en de commissies kregen meer verantwoordelijkheden. Het nieuwe organisatiemodel staat. Die verandering was nodig, want de club groeide van 650 leden in 2002 naar bijna 1300 leden in 2017.

Grote zaken die van de grond zijn getild zijn naast professionalisering onder meer het Maatschappelijk Verantwoord Verenigen (MVV) waarbij allerlei groepen aan de club werden gebonden. Ook de komst van Plukkebol, Mieters en HuisWerk&Zo werd door Victor geïnitieerd.

Het hockey staat bij hem uiteraard op de eerste plaats. Hij was in deze zelfde tijd trainer/coach van D1, H1 en H2 en bemoeide zich met diverse jeugdteams en het technisch beleid. Met dezelfde fanatieke stijl die we van hem kende als hockeyer (hoewel velen hem niet binnen de lijnen hebben gezien; daar was hij van grote waarde als robuuste verdediger) heeft hij geprobeerd het hockeyniveau naar een hoger plan te tillen. In zijn laatste jaar als voorzitter heeft het bestuur opnieuw stappen gezet om het hockeyniveau omhoog te krijgen.

Kers op de taart was de verbouwing van het clubhuis. Dat deed hij samen met zijn broers. Victor heeft daar heel veel vrije tijd in gestoken, oa om de bar er nog fraaier uit te laten zien. Tijdens de verbouwing trad hij tijdelijk terug als voorzitter, maar in de aanloop en afronding is hij van onschatbare waarde gebleken.

Dit alles maakt dat wij Victor zeer dankbaar zijn voor alles wat hij voor de club heeft betekend. We zijn trots om dit soort zwaargewichten in ons midden te hebben. Het moge dan ook duidelijk zijn dat zijn benoeming tot erelid door iedereen van harte werd ondersteund. Victor, nogmaals hartelijk dank!

Namens het bestuur,

Wessel Pil, voorzitter

 

 

Reageren op het nieuws?
reactie
lidnummer
wachtwoord
 
 
:) = :( = 8) = O-) = ;) =
:*) = -:-) = :O = :9 = L) =
^O^ =