Afgelaste Wedstrijden
Totaal: 3 thuiswedstrijd(en) en 1 uitwedstrijd(en) afgelast

zondag 27 mei 2018
Tijd T/U Team Tegen team
17:45 Thuis Dames 10 HGC DJ2

maandag 28 mei 2018
Tijd T/U Team Tegen team
- Thuis Meisjes A2 V.M.H.C. CARTOUCHE MA3

donderdag 31 mei 2018
Alle thuiswedstrijden van vandaag zijn afgelast

zaterdag 2 juni 2018
Tijd T/U Team Tegen team
17:30 Uit Meisjes A2 Berkel Rodenrijs MA3
30 juni: Hockey event bij Hudito voor bedrijven uit Delft

30 juni: Hockey event bij Hudito voor bedrijven uit Delft

Hockeyvereniging Hudito organiseert op 30 juni a.s. het eerste Hudito Happy Hockey Netwerk event. Een nieuw evenement waar bedrijventeams uit de regio Delft en omstreken tegen maar vooral ook met elkaar gaan hockeyen. Naast een sportieve uitdaging vinden bedrijven hier natuurlijk ook een interessant netwerk van andere ondernemers. Ook kleinere bedrijven, zoals ZZP-ers, kunnen meedoen. Zij vormen samen met andere ‘kleine ondernemers’ een gelegenheidsteam. Het toernooi begint om 15.00u.

In teams van tenminste 7 personen worden wedstrijden gespeeld (zonder keeper) in toernooi vorm. Ervaring met hockey is niet nodig, meedoen is belangrijker dan winnen. De teams worden in verschillende niveaus ingedeeld. Daarnaast worden hockey clinics verzorgd door GO4HOCKEY en spelers van het Hudito Heren 1 team. Ook hier kunnen bedrijven zich voor inschrijven.

Naast de wedstrijden is er voor de deelnemende bedrijven voldoende gelegenheid om te netwerken. De Het Hudito Happy hockey event wordt afgesloten met een diner, dat verzorgd wordt door Mieters Catering.

Teams kunnen zich inschrijven door een mail te sturen naar [email protected]. Meedoen kost  €475,- per team van 7 personen, teamkleding, eten en drinken en als het nodig is gebruik van hockeystick inbegrepen. Voor iedere deelnemer doneert Hudito € 10,- aan het Fonds Gehandicaptensport. D.w.z.: Inschrijvingskosten per persoon a €70,-. Alles is daarbij inbegrepen, ook de drank.

Meer informatie staat op www.hudito.nl (onder ‘hockey/HHHN’).