G-Zaalhockeytoernooi op 28 januari 2018

Zondag 28 januari 2018 organiseert Hudito voor de negende keer het G-Zaalhockeytoernooi.

Dit keer gooien we het over een andere boeg. Er is een ochtend- en een middagprogramma en er spelen ook teams van buiten de regio mee! Daarmee kunnen we nog beter recht doen aan de verschillen tussen spelers en teams en kunnen meer teams op een heel zaalveld spelen.

Het toernooi wordt mogelijk gemaakt door bijdragen van TJIPen de Dirk Kuyt Foundation. De KNHB stelt de zaal beschikbaar en veel Hudito-vrijwilligers zijn in de weer om alles goed te laten verlopen. Nieuwsgierig? Kom kijken, aanmoedigen en meebeleven in Sporthal Vreeloo in De Lier!


In de middag spelen de sterke/meer ervaren teams. Zij spelen drie wedstrijden en een finale. In de ochtend wordt er in drie poules gespeeld, variƫrend van absolute beginners tot gevorderde teams. Elk team speelt drie wedstrijden, een finalewedstrijd en een ronde knotshockey.

 

Inmiddels hebben al 17 teams zich aangemeld van 12 verschillende clubs. Voor het ochtenddeel kunnen we nog een paar teams gebruiken! Ook nog meedoen? Stuur zo snel mogelijk een mail naar [email protected], we kunnen nog twee teams plaatsen in de ochtend!