2 Februari: Feestelijke borrel op het nieuwe jaar

We willen iedereen van harte uitnodigen voor de nieuwjaarsborrel van Hudito. Op vrijdag 2 februari 2018 heffen we het glas en proosten op een gezond en sportief nieuw jaar. We hopen dat alle leden, ouders van jeugdleden, trainers en coaches, vrijwilligers, sponsors en andere betrokkenen van onze club deze avond naar het clubhuis komen. De borrel begint om 19.30 uur.

Waarom zo laat in 2018 en niet meteen in januari? We komen graag met veel leden samen en gezien de drukte in januari met tentamens en andere borrels kiezen wij voor begin februari. Bovendien werken bestuur en Party&Zo die avond samen. Party&Zo organiseert aansluitend op de borrel een spetterend feest voor 18+leden. De twee activiteiten gaan naadloos in elkaar over. Zodoende luiden we op sfeervolle wijze de tweede seizoenshelft in!

Uiteraard zal tijdens de nieuwjaarsborrel terug en vooruit worden gekeken. Traditiegetrouw zal ook de speldjesregen plaatsvinden. We hopen jullie allen te zien op 2 februari! Een mooi moment om met je team af te spreken en de winterstop achter je te laten.

Namens het bestuur,

Wessel Pil

 

Reageren op het nieuws?
reactie
lidnummer
wachtwoord
 
 
:) = :( = 8) = O-) = ;) =
:*) = -:-) = :O = :9 = L) =
^O^ =