Willem-Aad lid van verdienste!

Op de drukbezochte nieuwjaarsborrel is Willem-Aad Rademaker benoemd tot lid van verdienste. Willem-Aad, als student in Delft bij Hudito terecht gekomen, is al 26 jaar een betrouwbaar lid en altijd bereid iets voor de club te doen. Zichtbaar verrast nam hij de mooie woorden en oorkonde in ontvangst.

 

Willem-Aad heeft Hudito veel gegeven. Hij is actief geweest in diverse commissies waaronder de lustrumcommissie, de HHHdays en de THC. De meeste tijd en energie stopte hij in de digidactie, zo'n 10 jaar lang zat hij in deze commissie. Rond de eeuwwisseling beschikte Hudito over een prachtige site die Willem-Aad samen met Bernard-Jan Boekholt in elkaar had gezet. Dag en nacht was Aad bezig de site aan te passen en te verfraaien. Het beroemde Hudito-forum bloeide en menig onderwerp werd daarop besproken. De Hudito-website was zelfs een tijdlang de best bekeken hockeysite van Nederland!

 

Willem-Aad is bij al zijn werk dat hij voor Hudito heeft gedaan een trouwe kracht gebleken. Altijd bescheiden, het liefst wat op de achtergrond. Al vele jaren gaat hij mee op het E-kamp en zorgt ervoor dat de kinderen een onvergetelijk weekend beleven. In de THC (tophockey commissie senioren) draagt hij zorg voor de dameslijn en het zaalhockey. Toen er een paar jaar geleden een vacature voor tr/co van H2 bleef openstaan, besloot hij zelf de verantwoordelijkheid te nemen. Onder het mom van 'dat doen we er gewoon even bij want het is belangrijk' hielp hij de club daarmee uit de brand. Kenmerkend voor zijn grote betrokkenheid.

 

Naast dat hij Hudito veel heeft gegeven, heeft Hudito ook hem veel gebracht: een Huditogezin. Vrouw Anke was bij de benoeming tot lid van verdienste zichtbaar trots. En ook bij zijn hockeyende kinderen helpt Willem-Aad als vanzelfsprekend in de begeleiding. Helaas zorgde een knieblessure ervoor dat hij zelf niet meer kan hockeyen, maar wij zijn vreselijk blij dat Willem-Aad zich nog zo nauw met onze club verbonden voelt. Zijn werkzaamheden als manager van H1 zijn daar ook weer een voorbeeld van. Willem-Aad, namens het bestuur en alle leden, van harte gefeliciteerd en wij hopen dat we nog jaren van jouw inzet gebruik mogen maken!

 

Wessel Pil

 

Bijschrift foto: links Willem-Aad die de oorkonde in ontvangst neemt.

 

Reageren op het nieuws?
reactie
lidnummer
wachtwoord
 
 
:) = :( = 8) = O-) = ;) =
:*) = -:-) = :O = :9 = L) =
^O^ =