Schrijf je nu in!!!! Dames van het Nederlands elftal komen naar Hudito!

Op 9 juni komen 3 dames van het Nederlands Hockey elftal een clinic geven aan de gehele jeugd-afdeling! Het is op basis van eerste inschrijving en als jij trainer bent op Hudito krijg jij voorrang, want deze clinic is speciaal bedoeld om alle jeugdtrainers in het zonnetje te zetten voor hun inspanningen van het afgelopen jaar. Wil jij meedoen schrijf je dan nu snel in, ook als je (nog) geen trainer bent kun je je inschrijven, want als er plaats over is kunnen ook niet-trainers deelnemen aan de clinic. Dus alle reden om je sowieso zo snel mogelijk in te schrijven

 

Is de inschrijving vol, wees niet getreurd want ook dan is het mogelijk voor jou om dicht bij de internationals te komen. Er staan namelijk meer activiteiten op de agenda dus schrijf je in ieder geval in voor deze dag. Dus reden genoeg om langs te komen! 


Klik hier voor meer informatie en hoe je je in kunt schrijven of kom gewoon langs om te kijken en deel te nemen aan de overige activiteiten.


Programma:

 

Start 12 uur:

- Voor aanvang ontvangen alle jeugdtrainers een presentje om ze te bedanken voor hun diensten als trainer van het afgelopen jaar.

- De dag zal beginnen met een workshop voor iedereen [vanaf 13:00 uur]. De drie internationals zullen ieder een half uur lang een workshop "training-geven” verzorgen. Ze geven tips en tricks hoe je een training moet opzetten en geven. Wellicht heb jij hierna direct zin om zelf training te gaan geven volgend seizoen.

 

Clinic op het veld

- Op veld 1 zullen de drie internationals twee trainingen verzorgen.

- Op veld 2 zullen trainers van Hudito een training verzorgen.

 

Lunch tussen de activiteiten door

- Een eenvoudige lunch wordt geregeld. Gedurende de hele middag kun je je consumptiebonnen inleveren voor een broodje en drankje.

 

Na afloop van de clinic zal er nog een kleine competitie zijn waar grootse prijzen te winnen zijn die uitgedeeld worden door de internationals zelf!

 

Paparazzi zijn voor 1 dag - 15:30 uur t/m 16:00 uur:

- Een heuse persconferentie zal gehouden worden waar iedereen de internationals allerlei vragen kunnen stellen. Vragen kunnen gaan over bijvoorbeeld het aankomende WK dat in de zomer gespeeld gaat worden.

- Na de persconferentie is er gelegenheid voor het nemen van foto’s en het verzamelen handtekeningen.

 

Na persconferentie (ongeveer 17:00 uur) is de dag afgelopen.