Lid worden van Hudito? een keer proeftrainen?

Leuk dat je interesse hebt om te hockeyen bij Hudito, de gezelligste club van Delft en omstreken!!


Graag geven we jou wat eerste informatie over Hudito en het hockeyen bij onze club.


 Jeugd


Ongeveer de helft van de leden van Hudito is jeugdlid. Deze groep is te verdelen in jeugd (O-18 t/m O-12) en Jongste Jeugd (O-10, O-9, O-8 en Benjamins). Hudito heeft vele meisjes en jongens teams, ingedeeld in de leeftijdscategorieën O-18 t/m O-8 die allemaal competitie spelen. Iedere categorie. m.u.v. de O-8, omvat twee jaar. In de 1-lijn teams, O18-1 t/m O12-1, wordt gestreefd naar een zo hoog mogelijk niveau. De overige teams in de jeugdlijnen spelen op hun eigen niveau. Meer info: [email protected]


De jongste jeugd (O-10, O-9 en O-8) speelt in acht-, zes- of drietallen. Vanaf hun achtste jaar speelt alle jeugd in competitieverband op zaterdag. Meer informatie lees je op de Jongste Jeugd Hockey pagina op deze site.

Net als bij de senioren worden zowel de top- als de recreatieteams door ervaren trainers getraind en zijn er vanaf de O-9 lijn twee trainingen in de week. Hudito leidt haar jeugdspelers en speelsters op om teams te trainen. 

De trainingen vinden plaats op een doordeweekse dag, gewoonlijk tussen 16.00 en 21.00 uur. Voor de begeleiding van de teams wordt een beroep gedaan op ervaren coaches en op ouders. Na afloop van het seizoen, in juni, worden diverse toernooien georganiseerd of gaan de teams naar een toernooi bij een andere vereniging.


G-Hockey


Iedereen moet kunnen hockeyen. De KNHB zegt over aangepast hockey: gewoon waar het gewoon kan en speciaal waar het speciaal moet. Daarom heeft Hudito al sinds 1998 G-Hockey. Wat ooit begon met een groepje van 8 kinderen is uitgegroeid tot een grote G-afdeling met 44 leden in 5 teams.
G-Hockey is aangepast hockey voor spelers vanaf ongeveer 9 jaar oud met een verstandelijke en/of lichamelijke beperking (niet rolstoelafhankelijk). We spelen in gemengde (m/v en leeftijd) 6- en 8-tal teams. De regels, technieken en tactieken zijn zoveel mogelijk hetzelfde als bij het reguliere hockey. Waar nodig passen we die aan, afhankelijk van de mogelijkheden en behoeften van de spelers. Het spelplezier en de gezelligheid zijn ontzettend belangrijk. Meer informatie lees je op de G-Hockey pagina op deze site.


Jong Senioren en Senioren


De senioren afdeling van Hudito is verdeeld in tophockey en recreatiehockey. Onder tophockey vallen de hoogste twee teams bij de heren en bij dames. Alle teams spelen dit seizoen in de 1e Klasse. Dames en Heren 1 trainen drie keer in de week en de 2e teams trainen twee keer per week. Ieder team wordt getraind en gecoacht door een professionele begeleiding. Meer info: [email protected]

Onder recreatiehockey vallen alle overige heren en dames teams, de veteranen en het trimhockey. Alle teams hebben minstens één maal per week training van een ervaren trainer. Op alle niveau’s zijn er teams actief. Meer info: [email protected]


Veteranen


Bij de heren (vanaf 35 jaar) zijn er diverse veteranenteam, die allen op zondag spelen. Bij de dames veteranen (vanaf 30 jaar) zijn er diverse teams die op zondag deelnemen aan de competitie. De veteranen trainen één keer per week onder leiding van een ervaren trainer. Hudito is een familieclub waar veel studenten uit Delft en omgeving lid van zijn. Dat zorgt voor een unieke en gezellige sfeer. Meer info:[email protected]


Trimhockey


Diegene die in de veteranen categorie vallen en beginnen met hockey en/of niet in de gelegenheid zijn iedere zondag competitie te spelen, kunnen terecht bij het trimhockey. Hudito heeft vijf trimhockey teams die respectievelijk op zondagochtend, maandagavond (2 teams) en donderdagavond (2 teams) trainen onder leiding van een ervaren trainer. Naast de wekelijkse training spelen de maandag- en donderdag trimmers teams tevens mee in een regio competitie waarbij gemiddeld eens in de drie weken op maandagavond een wedstrijd gespeeld wordt. Meer info: [email protected]


Faciliteiten


Het complex van Hudito is van de leden en bestaat uit één waterveld, één semiwaterveld, één kunstgrasveld en een inspeelveld (waterveld). Alle teams spelen op alle velden. Daarnaast beschikken we over een eigen clubhuis en bar, die door de leden wordt beheerd.


Zomeravondhockey


Gedurende de zomerstop, van juni tot en met augustus, is er de gelegenheid om op woensdagavonden vanaf 20.00 uur een balletje te komen slaan bij het ‘zomeravondhockey’. Dit is een hockey-instuif voor iedereen en voor alle niveaus. Het is een goede gelegenheid om alvast wat mensen te leren kennen en het hockeygevoel te krijgen of te behouden.


Zaalhockey


Zaalhockey krijgt bij Hudito veel aandacht en Hudito is daar ook zeer succesvol. Bewijs hiervan is o.a. het feit dat Hudito's eerste elftal in het seizoen 2008-2009 4e van Nederland is geworden. Gedurende de winterstop van december tot en met februari, wordt er door alle jeugdteams, A tm F, en door diverse seniorenteams gehockeyd in de zaal.


Aanmelden als lid

Contributie

Inschrijfformulier