Wisseling aan het roer van HUDITO H1
Arnoud Boersma wordt de nieuwe Hoofdcoach van Heren 1 van D.H.C. HUDITO, dat op 13 mei 2018 promoveerde naar de Overgangsklasse. Arnoud volgt hiermee Eelko van Roon op, die in overleg met HUDITO kiest voor een nieuwe uitdaging. 

"Dit jaar met HUDITO H1 is een enorm fijn jaar geweest en hebben we met elkaar heel veel bereikt; onze doelstelling ‘promotie’ is behaald maar ook de ontwikkeling van de spelersgroep is geoptimaliseerd. Een groot gedeelte van de spelers was nieuw en dat vereist discipline en aanpassingsvermogen. De spelers en de club hebben dit fantastisch gedaan en ik ben blij daar een onderdeel van geweest te zijn. Dit jaar heeft mij verder geholpen in mijn eigen ambities en ik ben dankbaar richting HUDITO dat ik daar ook vrijheid in heb gekregen. Ik wens de groep en de club veel succes toe in de Overgangsklasse en kom vanaf nu altijd met warme gevoelens terug op HUDITO” – Eelko van Roon

HUDITO bedankt Eelko voor een fijne samenwerking en wenst hem succes met zijn nieuwe uitdaging. 

                                                                               

Arnoud Boersma

De Tophockeycommissie van HUDITO is verheugd om een overeenstemming te hebben bereikt met Arnoud Boersma.  

"HUDITO is bezig een langetermijnstrategie voor haar topteams te implementeren. Belangrijke elementen daarin zijn dat we een gedegen jeugdopleiding willen hebben met een goede aansluiting op D1 en H1. Daarnaast stellen we realistische doelen voor onze topteams gecombineerd met een gestage groei in kwaliteit en resultaat. Arnoud heeft bewezen in een dergelijke omgeving goed te kunnen functioneren en een bijdrage te leveren. Daar zien wij graag naar uit.”- Christiaan de Wolf, voorzitter Tophockeycommissie HUDITO.     

Afgelopen seizoen was Arnoud o.a. actief bij SCHC als assistent trainer/coach van Dames 1 en trainer/coach van JB1. Verder verzorgde hij een training van Beuningen Heren 1. In het verleden heeft Arnoud o.a. Schaerweijde Dames 1 (overgangsklasse) en Wageningen Dames 1 gecoacht. Met de dames van Wageningen wist hij van de tweede klasse door te promoveren naar de hoofdklasse, zowel op het veld als in de zaal. Op beide verenigingen is hij ook technisch manager geweest en hield hij zich o.a. bezig met de topjeugd. 

Naast het trainen en coachen van HUDITO Heren 1, wordt Arnoud technisch manager op SCHC en blijft hij een training verzorgen van SCHC Dames 1.