Van de voorzitter: start je bedrijf op Hudito!

Als Hudito zijn we er trots op dat we een open club zijn. Dat zijn we al een hele tijd en het past ons goed. Tegenwoordig hoor je het steeds vaker: meer en meer clubs willen een open vereniging zijn. Onder sportbestuurders zie je een trend dat het mode is om meer dan alleen een hockey- of  voetbalvereniging te zijn. Wij zijn daarvan een goed voorbeeld en zijn altijd op zoek dat verder te versterken. Uit de recente KNHB-ledenraadpleging bleek dat er onder de leden groot draagvlak is om  onze maatschappelijke inzet te versterken en uit te breiden.

Waar liggen mogelijkheden? In de eerste plaats denken we aan ons prachtige complex dat op maandag tot en met vrijdag overdag grotendeels onbenut wordt. Natuurlijk gebruikt kinderopvangbedrijf Plukkebol gedeelten en bieden wij vele groepen (o.a. stagiaires van diverse scholen en mensen die willen re-integreren) een plaats, maar er is ruimte te over en ons clubhuis en keuken bieden kansen voor vele partijen. Mieters Catering is helaas gestopt, maar heeft dankbaar gebruik gemaakt van de keuken als uitvalsbasis voor het cateringbedrijf. Het bleek een vruchtbare samenwerking, want ook wij profiteerden bij vele gelegenheden van hun kookkunsten. Nu zij niet meer actief zijn in de keuken is er een gat ontstaan: wie zou er geïnteresseerd zijn om hier in te springen? Afzet gegarandeerd en een uitgebreid netwerk op de club is voorhanden.

Maar wie weet heb je een ander idee voor samenwerking met Hudito. Wij staan overal voor open, denken graag mee en hebben veel te bieden. Een bruisende vereniging met een enorm bereik. Wellicht is Hudito de plek waar jij in 2019 je eigen bedrijf start?

 

Wessel Pil

Reageren? [email protected]

 

Reageren op het nieuws?
reactie
lidnummer
wachtwoord
 
 
:) = :( = 8) = O-) = ;) =
:*) = -:-) = :O = :9 = L) =
^O^ =