HHH-Days 2019

Hudito Happy Hockeydays 2019!


Van 7 tot 10 juni 2019 is het weer zover; de Hudito Happy Hockeydays! Ook dit jaar hebben wij het toernooi in een thema gestoken, namelijk Zuid Afrika! Trek je dierenvel en fel gekleurde jurk met kralen uit de kast en blaas je een weg door de jungle van de HHH-days op je Vuvuzela.


Teams uit Nederland, Engeland, Italiƫ en Duitsland hebben zich inmiddels aangemeld en staan te trappelen om wederom een fantastisch weekend te beleven. Wij zijn enkel nog op zoek naar een aantal damesteams die zich willen inschrijven. Heb je interesse of ken je een team met interesse?! Kijk dan gauw op onze website voor de inschrijving.


Ben je al Hudito (18+) senior lid niet ingeschreven? Niet getreurd want ook met jou willen wij erbij hebben om een feestje te bouwen. Dag- en weekend bandjes zullen te zijner tijd weer beschikbaar zijn.
In het verlengde van de Hudito leden die niet deel nemen aan het toernooi gaan wij, in tegenstelling tot voorgaande jaren, een introductiebeleid invoeren voor niet-Hudito leden. Ieder (18+) senior lid van Hudito is in de gelegenheid om een introducé mee te nemen.


Belangrijke updates over de HHH-days en het introductiebeleid zullen zich de komende maanden opvolgen op social media en de website van Hudito.


Heb jij geen zin om te wachten op een update en wil je ook de laatste nieuwtjes mee krijgen? Ga dan gauw naar onze Facebook pagina of Instagram en volg ons!


Tot HHH! Wij hebben er zin in!De HHH commissie