GROTE CLUB ACTIE 2018 – NIEUWS

Na even weggeweest te zijn, hebben we de afgelopen maanden weer meegedaan met de Grote Clubactie; dé activiteit om op een sympathieke manier extra geld binnen te halen voor onze club.

Onze jeugdteams in de categorie D t/m F hebben ontzettend hard hun best gedaan om zo veel mogelijk loten te verkopen, en met succes!! Met elkaar wisten deze toppers maar liefst Euro 3.874,10 op te halen voor Hudito. Dit geld kan onze club goed gebruiken. Het merendeel van deze opbrengst zal besteed worden aan nieuwe picknicktafels aangezien de huidige picknicktafels nodig aan vervanging toe zijn. Zodra deze nieuwe tafels er zijn, zullen we u daar uiteraard over informeren.

Naast prijzen die er voor de kopers van de loten te winnen waren, konden onze Hudito verkopers ook wat winnen!

Dit jaar heeft Joost Spitzer de meeste loten verkocht! Gefeliciteerd Joost, naast een naamplaatje in het clubhuis en eeuwige roem ontvang je nog een verrassing!!

Naast een prijs voor degene die de meeste loten verkocht heeft, hebben we ook 2 teamprijzen te vergeven!

Bij de jongens heeft JE4 de meeste loten verkocht, gefeliciteerd! Jullie hebben een clinic verzorgd door Heren 1 gewonnen en een heerlijke taart!

Bij de meisjes heeft MF1 de meeste loten verkocht, gefeliciteerd! Jullie hebben een clinic verzorgd door Dames 1 gewonnen en een heerlijke taart!

Daarnaast hebben 27 Hudito verkopers meer dan 20 loten verkocht, zij ontvangen via de grote clubactie een voucher.

Voor de gewonnen prijzen zullen wij contact opnemen met de betreffende winnaars.

Tevens viel er voor de kopers van de loten wat te winnen, de uitslag van de Grote Clubactie 2018 is inmiddels ook bekend! Op 13 december zijn de loten getrokken. Je kunt de lotchecker(https://lotchecker.clubactie.nl)gebruiken om te kijken of je iets gewonnen hebt! Je lotnummer(s) is/zijn terug te vinden op je afschrift van de bank.

Vanuit de Grote Clubactie hebben we te horen gekregen dat er op 14 loten die Hudito verkocht heeft een prijs is gevallen. We zijn benieuwd of dat mensen van Hudito zijn! Laat even horen als je iets gewonnen hebt.

Tot slot willen we alle lotenverkopers, coaches, oudermanagers hartelijk danken voor jullie inzet. Dankzij jullie is Hudito straks een aantal picknickbanken rijker!

--

Hartelijke groet,

 

Judith van Peij en Wieneke Pil

Grote Clubactie Hudito

[email protected]