Voor het volgende seizoen nieuwe coach voor Heren 1


Jan Willem Verschuur coach van HUDITO H1

 

Jan Willem Verschuur wordt de nieuwe Hoofdcoach van Heren 1 van D.H.C. HUDITO, dat onlangs degradeerde uit de Overgangsklasse.

 

De Tophockeycommissie van HUDITO is verheugd om een 2-jarige overeenstemming te hebben bereikt met Jan Willem Verschuur.

 

"HUDITO is een familieclub met aandacht voor zowel breedtehockey als tophockey. Wij zijn bezig een langetermijnstrategie voor opleiding van spelers, trainers en coaches te implementeren. Belangrijke elementen daarin zijn dat we voor alle jeugdleden een gedegen jeugdopleiding willen hebben met een goede aansluiting op D1 en H1. Daarnaast stellen we realistische doelen voor onze topteams in de jeugd en senioren, gecombineerd met een gestage groei in kwaliteit en resultaat. Jan Willem heeft bewezen in een dergelijke omgeving goed te kunnen functioneren en een bijdrage te leveren. Daar zien wij graag naar uit.”- Christiaan de Wolf, voorzitter Tophockeycommissie HUDITO.   

 

Afgelopen seizoenen was Jan Willem bij MHCZ o.a. actief hoofdcoach van Dames 1, trainer van Heren 1 en als Technisch Manager topjeugd (E-A). Verder was hij in het verleden actief bij Gouda (Dames 1), Pollux (Heren 1), Warande (Heren 1), HC Rotterdam (o.a. JA1, JB1, coördinator jongste jeugd) en HC Voorne.

 

Naast het trainen en coachen van HUDITO Heren 1, blijft Jan Willem actief in de jeugd van MHCZ.

 

Open trainingen HUDITO H1

HUDITO Heren 1 houdt open trainingen in juni om de selectie te versterken met als doel het kampioenschap in de Eerste Klasse en na degradatie direct terug te keren naar de Overgangsklasse.

·         Dinsdag 11 juni 21:00 – 22:30

·         Donderdag 13 juni 19:30 – 21:00

·         Woensdag 19 juni 19:30 – 21:00

·         Vrijdag 21 juni 19:30 – 21:00

Aanmelden kan via [email protected]