Hudito gaat partnership aan met Hockey Republic en Brabo

De Delftse hockeyclub Hudito is een partnership aangegaan met hockeyspeciaalzaak Hockey Republic en leverancier Kubus Sports met Brabo als hockeymerk. De samenwerking gaat met ingang van het seizoen 2019-2020 in. Hockey Republic en Brabo zullen exclusief de kledinglijn voor Hudito verzorgen. Hudito zal naast hockeykleding ook andere hockeyattributen afnemen bij Hockey Republic. Het contract is afgesloten voor de duur van 6 jaar met een optie voor nog eens 6 jaar en zal deze zomer ingaan.

 

Hockeyclub Hudito is zeer verheugd met het nieuwe contract, aldus voorzitter Wessel Pil:

 

‘Hudito maakt door middel van deze samenwerking een professionaliseringsslag voor de club en haar leden. Ons tenue zal hetzelfde blijven en worden aangepast naar de huidige sportmode. Naast het clubtenue zal er ook een uittenue en een Hudito-kledinglijn worden ontwikkeld met Brabo. In de winkel van Hockey Republic is een hockeyveld aanwezig waar sticks getest kunnen worden alvorens je deze koopt. Ideaal om een goede keuze te maken. Hudito zal bovendien hockeyattributen zoals keepersspullen en trainingsmaterialen afnemen bij Hockey Republic.’ Wessel Pil, voorzitter van Hudito.

 

Ook Hockey Republic laat bij monde van eigenaar Remt Melles weten blij te zijn met het partnership met Hudito:

 

Ook wij verheugen ons op de langdurige samenwerking met Hudito. Wij denken de leden nu beter te kunnen voorzien in hun hockey behoeften. Dit omdat wij 100% allround hockey zijn, met een ruimer assortiment op schoenen, sticks en aanverwante artikelen. Tevens hebben wij in hockey gespecialiseerd personeel, in ons jongste, nog nieuw ingerichte filiaal.’- Remt Melles, eigenaar van hockeyspeciaalzaak Hockey Republic.

 

Brabo ziet eveneens veel in de samenwerking. Bart Schopman namens leverancier Kubus Sports met Brabo als hockeymerk:

 

Wij zijn uitermate tevreden met de samenwerking die is ontstaan tussen Hudito, Hockey Republic en Brabo. We zien in Hudito een mooi uithangbord voor ons hockeymerk. Wij kijken uit naar een mooie en sportieve toekomst.’ – Bart Schopman, namens Brabo.