Afgelaste Wedstrijden
Totaal: 1 thuiswedstrijd(en) en 1 uitwedstrijd(en) afgelast

zaterdag 19 september 2020
Tijd T/U Team Tegen team
10:15 Uit G-hockey G1 HV Westland G1

zondag 20 september 2020
Tijd T/U Team Tegen team
14:20 Thuis Dames 02 AH & BC D3
Programma Lustrum Hudito 90 jaar

 


HUDITO LUSTRUM XVIIID.H.C. HUDITO bestaat 90 jaar!
Dit willen wij graag vieren met al onze geliefdeleden, oud-leden, ouders van jeugdleden, vrijwilligers, kortom met iedereen die Hudito een warm hart toedraagt.

 

Met gepaste trots presenteren wij hier het volledige programma:

 

OPENINGSFEEST
VRIJDAG 20 SEPTEMBER

Omdat21 september de officiële verjaardag van Hudito is starten we op vrijdagavond, 20 september, met het Openingsfeest van het lustrum en tellen weaf naar 00:00 uur om gezamenlijk een toost uit te brengen!

Om het gevoel van nostalgie aan te wakkeren spelen Heren 1 en Dames 1 dezeavond tegen respectievelijk oud-Heren 1 en oud-Dames 1. Kom genieten van jouw favoriete spelers van toen en nu herbeleef 90 jaar Huditohockey.

De avond zal voort worden gezet in ons mooie clubhuis waar tot in de vroege uurtjes verscheidene artiesten muziek zullen verzorgen voor jong en oud!

Programma

19:30 uur Hudito Heren 1 vs. Oud-Hudito Heren 1

20:30 uur Hudito Dames 1 vs.Oud-Hudito Dames 1

21:15 uurOpeningsfeest

 

 

REÜNIE OP SUPER SUNDAY
ZONDAG 22 SEPTEMBER

Op 22 september spelen zowel Dames 1 als Heren 1 thuis en sluiten we af met een Lustrum-TD!

Reünisten zijn voor deze middag en avond speciaal uitgenodigd om, onder het genot van een hapje en een drankje, naar de wedstrijden te komen kijken en daarna als vanouds de voetjes van de vloer te laten gaan. Er is voor hen van 14.00 tot 18.00 uur een ontvangst in de daarvoor speciaal feestelijk ingerichte tent op het Henk de Vriendplein. Wilt u zich aanmelden voor het formele deel van deze reünie: mail naar [email protected] (liefst voor 15 september in verband met de inkopen). U bent welkom!

Programma:

12:45 uur Hudito Dames1 - Alphen Dames 1

14:45 uur Hudito Heren1 -Pollux Heren 1

 

GLOW IN THE DARKTOERNOOI
VRIJDAG 4 OKTOBER

Op (zeer) veler verzoek, terug van weggeweest, het Glow In The Dark Hockeytoernooi!

Het is alweer vijf jaar geleden dat we kennismaakten met dit fenomeen, een briljant idee van onze voorgangers, de lustrumcommissie in 2014. Te mooi om geen traditie van te maken: ook dit lustrum mogen de mooie outfits weer uit de kast worden gehaald en zal het feest losbarsten op het veld. Uiteraard is er na afloop van het toernooi voldoende blacklight in het clubhuis te vinden om de avond in stijl af te sluiten!
Wedstrijden zijn 5 tegen 5, inschrijven per team van maximaal 7 spelers via:

Kaartverkoop LustrumJEUGDFESTIVAL
ZATERDAG 19 OKTOBER

Festival!
Van 10.00 tot 15.00 uur vermaak en lekkers voor iedereen: live muziek, caravan-escaperoom, silent (skippybal)disco, E-kamprevival, springkussens, foodtruck, gratis suikerspinnen (en een ijsje), hockeyen, een Nederlands Elftalspeler spotten/mee op de foto, of desnoods gamen op een Samsung tablettable. Genoeg te beleven!

Clinic voor de Jongste Jeugd en D jeugd (10.30-13.00 uur)
van heren 1 en dames 1 èn.. een Beroemde Hockeyer van het Nederlandselftal! Uiteraard is er daarna ruimte voor handtekeningen en foto’s.

Shoot-out Challenge voor de AB en C jeugd (13.00-14.30).
Meer info volgt per mail via de oudermanagers en trainers.

 

DINER DANSANT
ZATERDAG 19 OKTOBER

Een stijlvolle avond kan niet in het programma ontbreken en daarom is het hoogtepunt en tevens afsluiting van het lustrum: Een Diner Dansant!

Haal je mooiste outfit uit de kast, maak je klaar voor een avond heerlijk dineren en dansen tot diep in de nacht. De locatie is bij de buren aan de Rotterdamweg, in een prachtige zaal bij Lijm&Cultuur. Het wordt een gelegenheid waar nog jaren over zal worden gesproken. Zowel senioren, veteranen, trimmers, ouders en oud-leden en partners zijn van harte welkom!

Kaartverkoop: Kaartverkoop Lustrum 

Shop je lustrumkleding op:
LustrumkledingShop