Met dank aan.......

'al die vrijwilligers van Hudito...'

 

We zijn vreselijk trots op al die mensen die zich het afgelopen jaar voor Hudito hebben ingezet. Dankzij deze mensen draait Hudito op volle toeren en is er altijd wat te doen en te beleven. Tijdens de jaarlijkse vrijwilligersborrel werden deze mensen getrakteerd op een heerlijke BBQ en werd er geproost op een geslaagd seizoen. Het eten was verrukkelijk met dank aan de cateraars Roland, Myrthe en Pieter die namens De Delf en het Stads-Koffyhuis de BBQ verzorgden.

 

 

Een speciaal woord (en een fles wijn) was er voor de vrijwilligers die na jarenlange inzet stoppen in verschillende commissies. En aan het eind van de avond werden natuurlijk de bekers uitgereikt. Op de foto de gelukkige winnaars, van links naar rechts Ruud, Duuk en Joep.

 

 

Ruud Morien kreeg de Van de Sande-beker voor meest verdienstelijk lid. Hij heeft de club geholpen aan een prachtige nieuwe samenwerking met Hockey Republic en Brabo. Duuk Rademaker mocht de Henk de Vriend-beker in ontvangst nemen. Als keeper van JD2 werd hij de minst gepasseerde keeper van Hudito. Slecht 18 goals tegen in 20 wedstrijden zorgt voor een prachtig gemiddelde van 0,9 doelpunt per wedstrijd. Joep van Heugten neemt na 5 jaar afscheid als verantwoordelijke voor de indeling van de scheidsrechters op zondag. De Van Batenburg-Lange-beker voor meest sportieve lid werd hem terecht uitgereikt.

 

 

Namens mijn mede-bestuursleden Fréderique, Roland, Barend en Hajé wil ik nogmaals iedereen bedanken voor zijn of haar inzet. Hudito is een mooi cluppie. We wensen iedereen een goede zomer en kijken uit naar komend seizoen. Komend jaar 90 jaar Hudito: met al die lustrumactiviteiten is dat iets om extra naar uit te zien.

 

Wessel Pil

 

Reageren op het nieuws?
reactie
lidnummer
wachtwoord
 
 
:) = :( = 8) = O-) = ;) =
:*) = -:-) = :O = :9 = L) =
^O^ =