lustrumwedstrijd H1 tegen Oud-H1

Een prachtig affiche op het openingsfeest van het lustrum op vrijdag 20 september: ons eigen H1 speelt die avond tegen een selectie van spelers van oud-Hudito-H1. De wedstrijd begint om 19.45 uur. Komt allen kijken! Hier een voorbeschouwing namens Yves du Bois:


Hurley uit in het seizoen dat zij terug promoveerde naar de hoofdklasse was mijn debuut in H1. (Wijlen) Diederik Hoeufft belde mij zaterdag om te zeggen dat ik mee mocht, of eigenlijk moest doen. Hij wilde met een dubbele laatste man gaan spelen en daar moest ik een rol gaan vervullen. 17 jaar en vol adrenaline mijn bed in om er zondag klaar voor te zijn… 


Zondag met het eerste naar Hurley. De eind uitslag heb ik niet meer scherp. De kop was er wel af en een verlies pot was het ook. Geen dubbele cijfers, maar wel kansloos gebleken… Dat was in 1996. Nu zijn we 23 en 34 jaar lidmaatschap verder en gaan we de 20ste september op herhaling. Een bonte mix aan gladiatoren door de jaren heen zal het opnemen tegen Hudito H1. Het voordeel voor beiden is dat we thuis spelen. Uiteraard kunnen wij wat support gebruiken en het balkon is geopend… Oud-H5 (wordt H1) zal ons allen met dé kar, opzwepende muziek vanaf het balkon in extase brengen.

‘Pssst fiets kopen’ en ‘Hij is een scheidsrechter, hij is een scheidsrechter’ waren veel gehoorde geluiden en het balkon werkte als de 12e, 13e en soms zelfs 14e man. Legendarisch! Het was misschien ook wel een andere tijd, want ook in de overgangsklasse waren we een beetje vreemd. Wij trainden 2 keer per week en het clubgevoel werd op zowel dinsdag, vrijdag als zondag maximaal genuttigd. We stapelden kratten tijdens de 3e helft of na de training, we ‘smurften’ er op los tijdens de T-dansants, er werd ge(water)skied in het clubhuis en bedankten spelers en supporters met het aanbieden van een fust. 

Wij ging vaak naar de Ardennen in de voorbereiding. Daar wordt eigenlijk nooit gehockeyd. Uiteraard een wedstrijdje op de vrijdagavond (heenreis) en soms een training op de zondag (die was altijd wel zwaar). We gingen bowlen, mountainbiken (niet mijn ding), ‘koffie drinken’ bij de buurman en gingen als collectief met de busjes het lokale nachtleven in. Conditioneel bleven we door het conditiewerk op niveau, maar het meest belangrijk was het werken aan de teamsfeer. Dat is eigenlijk altijd gelukt! 

Dat wijst zich ook uit met het animo en team voor de 20ste. We zullen zowel een brok aan ervaring als jong oudgedienden meenemen en zorgen dat we elke positie dubbel kunnen bezetten. We zullen vechten als leeuwen en uiteraard zijn de ouwetjes in hun hoofd dan weer even 20. De acties worden al gevisualiseerd en over de overwinning wordt al gesproken en gedroomd. Dat wij feitelijk geen schijn van kans hebben doet even niet ter zaken! Laat ons in die waan en kom vrijdag de 20ste gezellig langs en genieten van weleer. Wij zijn dol op sterke verhalen en hoe later het wordt… 


Namens iedereen en tot vrijdag de 20e!

Yves du Bois


Aanwezig namens oud-H1 van Hudito:

Nanning Waning

Hans van der Plaat

Yves du Bois

Yuri Bouwman

Hugo van der Horst

Harm Voogt

Colla Breurs

Dion van Reenen

Anne de Schepper

Noud Wijtenburg

Frank van der Meulen

Marcel de Wit

Michiel Reedijk

Olav ten Bosch

Bas Philippus

Johan Stoop

Hajé de Vriend

Arjen Verburg

Chris Licher

Martijn Nijs

Fred Platzek

Niels Lemmers

Victor Brouwer

Joghem de Wreede

Evert Vixseboxse

Max van der Kroon

Wessel Pil

Thomas Froger

Willem Maagdenberg

Paul van Gent

Ralph Bouwman

Rens Verneij

Rogier Borghans

Christiaan Plaat

René de Rooij

Ge van de Kraan

Piet-Hein Schröder

Florian Mulder

Patrick van Puffelen

Mohammed Hubeishy (ingevlogen vanuit Denemarken)

Michiel Hoogenboom

Biem Wibbens

Christian Klijn

Coen Dieckman

Thomas Goedegebuure

Michiel van der Griendt

Marcel van den Heuvel

Rolf Faase

Marijn Kuiper

 

Reageren op het nieuws?
reactie
lidnummer
wachtwoord
 
 
:) = :( = 8) = O-) = ;) =
:*) = -:-) = :O = :9 = L) =
^O^ =