Wieneke Pil benoemd tot Lid van Verdienste

Op een zonnige lustrumzondagmiddag is Wieneke Pil door het bestuur benoemd tot Lid van Verdienste! Hudito is Wieneke dankbaar voor haar jarenlange inzet in tal van commissies. Aanleiding voor deze benoeming is het stoppen met de ledenadministratie nadat zij die post een kleine tien jaar bemenst heeft. Haar inzet voor de club kenmerkt zich door hard werken achter de schermen zodat iedereen optimaal te werk kan gaan. Ze is daarmee het toonbeeld van een echte vrijwilliger: iemand die graag eerst iets voor een ander doet en dan pas aan zichzelf denkt.

Dertig jaar gelden begon Wieneke als jeugdspeelster met hockeyen bij Hudito. In een hecht vriendinnenteam doorliep zij de jeugd en speelde een aantal jaren in de senioren. Al gauw heeft ze zich voor de club ingezet. Ze gaf training en werd lid van de HHHdays-commissie. Daar heeft ze vele jaren samen met Nienke onder andere de catering verzorgd. Het eten was altijd tot in de puntjes geregeld.

In dezelfde tijd werd ze lid van de redactiecommissie. Op maandagavond werd destijds ons clubblad in elkaar gezet: Stickstof. Wieneke was een van de vaste medewerksters en op deze (vaak koude) maandagavonden, toen er op maandagavond helemaal geen hockey was, werd Stickstof klaar gemaakt voor verzending. De laatste bijdrages voor het blad kwamen geregeld vlak voor middernacht binnen, waardoor de redactie soms tot diep in de nacht bezig was.

Van Meindert nam ze de ledenadministratie over. Later zijn Rochelle en Nicole het team komen versterken, zodat deze commissie heel autonoom en gedegen te werk ging. Het bijhouden van het ledenbestand is om allerlei redenen van groot belang. Wieneke en de andere dames deden dat secuur en betrouwbaar, zodat ook de inning van de contributies vlekkeloos is verlopen. We zijn Wieneke, Rochelle en Nicole veel dank verschuldigd voor al dat werk.

Voor velen is het werk voor één commissie genoeg. Er moet immers ook tijd overblijven voor het gezin en werk. Wieneke, met drie hockeyende kinderen en een hockeyende man toch al veel op de club aanwezig, besloot bovendien barbegeleider op de zaterdag te worden en samen met Judith de Grote Clubactie te organiseren. Die twee taken blijft zij gewoon uitvoeren en daar zijn we erg blij mee. Voor nu: nogmaals veel dank voor al die dingen die je voor Hudito hebt gedaan!

Namens het bestuur,

Wessel Pil

[email protected]

 
Martijn Claassen, 28-9-2019 @ 9:25:07
Van harte!!

Mark van Reijn, 28-9-2019 @ 0:20:03
gefeliciteerd, jouw naam hoort zeker thuis op dat bord!

Thomas Visser, 26-9-2019 @ 20:14:27
Gefeliciteerd Wieneke!

Jeanne Brutel De La Rivière, 25-9-2019 @ 19:25:28
Gefeliciteerd Wien!

Yvonne Bakkers, 25-9-2019 @ 17:48:38
Gefeliciteerd Wieneke!

Stefan Brugts, 25-9-2019 @ 11:15:17
Heel erg verdiend, Wieneke! Gefeliciteerd!


Reageren op het nieuws?
reactie
lidnummer
wachtwoord
 
 
:) = :( = 8) = O-) = ;) =
:*) = -:-) = :O = :9 = L) =
^O^ =