Duizendmaal dank voor een geweldig lustrum!
Het zit er op en wat hebben we genoten. Het was een spetterend lustrum! Met dank aan een geweldige lustrumcommissie. We kijken met trots terug op hoe we dit als club de afgelopen weken beleefd en gevierd hebben. Hudito op z'n best.

In het eerste weekend van de herfstvakantie waren de laatste activiteiten. Het jeugdfestival overdag was een groot succes. De jongste jeugdleden genoten van de clinics van D1 en H1 en op het Henk de Vriendplein was van alles te beleven. Ouders en de vele vrijwilligers genoten zichtbaar van al het jeugdig plezier en enthousiasme.

's Avonds was de grote finale met het galadiner in Lijm&Cultuur. De locatie was omgetoverd in Hudito-sferen. Jong en oud beleefden een heerlijke avond met goed eten en veel vermaak. Een band kleedde de avond aan en ook de andere acts van zang tot veiling voor het buitenterrein (er werd 20.000 euro opgehaald!) droegen bij aan een onvergetelijke avond.

Voeg dat bij de eerdere festiviteiten en we kijken terug op geweldige weken. Het Glow in the Dark-toernooi was wederom een groot succes. Over vijf jaar weer? En wat te denken van het openingsweekend met het aftelfeest en Super Sunday toen vele reünisten, sponsors, partners, leden van de Cv100 en vrijwilligers de weg naar Hudito vonden. Een heerlijke herfstzon maakte de dag compleet. Annelies van 't Hul en Rob van der Horst hielpen mee om de reünie een groot succes te laten zijn.

De verkoop van de lustrumkleding was een groot succes. Vele teams kochten met elkaar een trui of een shirt. Het is een blijvende herinnering aan prachtige lustrumweken om al die Hudito'ers in de lustrumkleding te zien rondlopen.

En dan zit het er op. Met dank aan een sprankelende en energieke lustrumcommissie. Zij hebben ons getrakteerd op al dat moois en we zijn heel trots op deze groep Hudito'ers: 
  • Fieke
  • Anke 
  • Anne Jet
  • Heijke
  • Geronimo
  • Maarten
  • Wouter  
Nogmaals hartelijk dank voor het organiseren van Stick Together, Hudito 90 jaar! 

Namens het bestuur,
Wessel Pil


 
Martijn Claassen, 28-10-2019 @ 15:05:36
Hulde voor iedereen! Commissie, vrijwilligers en leden!!

Harry Steenhuis, 23-10-2019 @ 16:04:40
Ook wij hebben genoten van prachtige momenten. Heel veel dank!!!!!

Marco de Ridder, 23-10-2019 @ 12:03:10
Terecht!!Het waren mooie weken met top (dans 😁)feesten. Perfect georganiseerd. Lustrumcommissie: BEDANKT


Reageren op het nieuws?
reactie
lidnummer
wachtwoord
 
 
:) = :( = 8) = O-) = ;) =
:*) = -:-) = :O = :9 = L) =
^O^ =