Ben jij of ken jij diegene die HUDITO zoekt?

Tijdens de laatste ALV (d.d. 27mei 2019) zijn de vier doelen met bijbehorende strategieën voor het nieuwe hockeybeleidsplan gepresenteerd. Deze zijn terug te vinden op "MIJN HUDITO".


Naast een strategie voor "in kaart brengen van het netwerk en toegevoegde waarde/specialisme van ouders/leden" zijn er o.a. ook twee strategieën die (naast techniek en tactiek) focussen op "gezond sporten". Hierbij denken wij aan fysieke, mentale en voedingsaspecten.

 

HUDITO is op zoek naar duurzame partners voor clubsupport voor "gezond sporten" en of ouders/leden met verstand van zaken die mee willen denken en werken aan dit onderdeel van het beleidsplan en het vinden van duurzame partners. Het doel is een clubbreed opleidings/-trainingsprogramma (leerlijnen) voor spelers/trainers/coaches met daarbij professionele ondersteuning.

 

De afgelopen jaren was er al sprake van diverse samenwerkingen:

  • Een aantal jaren terug heeft MTC Delft een open spreekuur op de club gehad voor een eerste diagnose van blessures;
  • Daarop volgend is er de afgelopen drie jaar een samenwerking geweest met Fysioplein Delft, op de club met name gericht op het programma van "Joint Forces" in de jeugd;
  • Mieters heeft een aantal jaren voor diverse teams een gezonde maaltijd na de training/wedstrijd verzorgd;
  • Vanuit tophockey is er de laatste drie seizoenen voor Dames 1 en Heren 1 een samenwerking met LivePT voor fysieke monitoring tijdens trainingen en wedstrijden en traint Dames 1 sinds januari 1x in de week in de sportschool t.b.v. fysieke ontwikkeling en blessure preventie;
  • In de jeugd wordt loopscholing gegeven door een atletiektrainer van AV40;
  • Sinds een paar weken is er rondom de training van Dames 1 en Heren 1 op dinsdagavond (van 20:00-21:00) een fysiotherapeute van TIM op de club aanwezig voor een eerste diagnose/behandeling van blessures. Dit gratis spreekuur is voor alle leden toegankelijk.

 

Voor het verkennen van een duurzaam partnerschap zullen wij in ieder geval in gesprek gaan met de partijen waarmee wij al samenwerken of samengewerkt hebben, maar is HUDITO ook geïnteresseerd naar ouders/leden met verstand van zaken.

 

Ben jij of ken jij diegene die verstand van zaken heeft en die geïnteresseerd is in een duurzame samenwerking met HUDITO of mee wil denken en werken aan dit onderdeel van het beleidsplan laat het ons svp weten:


Stuur een mail naar [email protected] of neem contact op met Christiaan de Wolf.

 

Reageren op het nieuws?
reactie
lidnummer
wachtwoord
 
 
:) = :( = 8) = O-) = ;) =
:*) = -:-) = :O = :9 = L) =
^O^ =