Afgelaste Wedstrijden
Totaal: 1 thuiswedstrijd(en) en 1 uitwedstrijd(en) afgelast

zaterdag 19 september 2020
Tijd T/U Team Tegen team
10:15 Uit G-hockey G1 HV Westland G1

zondag 20 september 2020
Tijd T/U Team Tegen team
14:20 Thuis Dames 02 AH & BC D3
Christiaan de Wolf nieuw bestuurslid hockey

Tijdens de Algemene Ledenvergadering van december 2019 is Hajé de Vriend afgetreden als bestuurslid hockey. Hajé heeft zes jaar op deze post gezeten en een enorme impuls gegeven aan het hockey op Hudito. Als waardering voor zijn enorme inzet is Hajé benoemd tot erelid van Hudito. Hajé wordt opgevolgd door Christiaan de Wolf.

 

Hudito is erg verheugd met de toetreding van Christiaan tot het bestuur. Hij zal de basis die door Hajé is gelegd verder uitbouwen en een nieuwe injectie geven aan het hockey op de club. Christiaan is zeer goed ingevoerd op Hudito. Al vele jaren is hij actief als hockeyer en vrijwilliger. Zijn vrouw en kinderen hockeyen bij Hudito en daarmee speelt de club een belangrijke rol in zijn leven.


Christiaan heeft zich in het verleden breed ingezet voor Hudito. Zo richtte hij de Hudito Happy Hockeydays, zat vele jaren terug in de lustrumcommissie en diverse malen in de tophockeycommissie (THC). Als waardering voor al zijn vrijwilligerswerk werd hij in 2013 benoemd tot lid van verdienste. Thans is hij (nog) actief als voorzitter van de tophockeycommissie. We kennen Christiaan als een man met visie die op het gebied van beleidsontwikkeling sterk is. Het afgelopen jaar heeft hij mee geschreven aan het nieuwe hockeybeleidsplan dat we komend jaar aan de leden zullen presenteren.


In een reactie geeft Christiaan uit te kijken naar zijn bestuurswerk:

‘Mijn naam is Christiaan de Wolf, bijna 30 jaar lid van HUDITO en speel momenteel in heren veteranen A. Aan de TU Delft ben ik afgestudeerd in de richtingen Architectuur en Bouwtechnologie. Daarna 16 jaar werkzaam geweest bij architectenbureau Cepezed uit Delft en nu bijna 5 jaar, als adviseur bouw- en geveltechniek, bij DGMR in Den Haag en daarin ook actief op de gebieden brandveiligheid, bouwfysica, duurzaamheid, binnen comfort en gezondheid (WELL).

Voor ons gezin is HUDITO een 2e thuis. Marleen en ik hebben elkaar via HUDITO leren kennen, we zijn beiden al jaren actief als vrijwilliger in de diverse commissies, met training geven, coachen, spelen zelf nog op zondag en onze jongens Casper en Florian zijn actief in de jeugd.

 

De komende jaren wil ik graag de goede lijn, die onder leiding van Haje is ingezet, in samenwerking met de diverse hockeycommissies verder doorzetten en uitwerken met aandacht voor alle doelgroepen binnen de club en met name specifieke aandacht voor:

- de technische/tactische opleiding (spelers, trainers, coaches, scheidsrechters, vrijwilligers),

- fysieke ontwikkeling (loopscholing, core stability, blessure preventie en herstel, voeding ...),

- communicatie en informatie,

- en ons netwerk van leden, ouders en sponsors voor een duurzame inzet van vrijwilligers en sponsorgelden.

 

Daarnaast zijn er de komende jaren een aantal mooie ontwikkelingen op ons complex die extra energie geven om gezamenlijk en als club een aantal mooie stappen te zetten.’

 

Het bestuur wenst Christiaan veel succes en kijkt uit naar de samenwerking.

 

Bijschrift foto: nieuw bestuurslid Christiaan de Wolf (links) volgt Hajé de Vriend (rechts) op.

 

 

Reageren op het nieuws?
reactie
lidnummer
wachtwoord
 
 
:) = :( = 8) = O-) = ;) =
:*) = -:-) = :O = :9 = L) =
^O^ =