Afgelaste Wedstrijden
Totaal: 1 thuiswedstrijd(en) en 1 uitwedstrijd(en) afgelast

zaterdag 19 september 2020
Tijd T/U Team Tegen team
10:15 Uit G-hockey G1 HV Westland G1

zondag 20 september 2020
Tijd T/U Team Tegen team
14:20 Thuis Dames 02 AH & BC D3
Uitreiking speldjes aan trouwe Hudito'ers
Zoals ieder jaar reiken we op de nieuwjaarsborrel aan trouwe Hudito'ers de felbegeerde speldjes uit voor langdurig lidmaatschap. Er zijn speldjes voor leden die 25 of 40 jaar lid zijn. Maar wat doe je met iemand die 60 (!) jaar lid is van Hudito? Daar is geen speldje van, dus moest er iets anders worden bedacht. 

We vonden bijgaande actiefoto van de jubilaris. Het betreft een wedstrijd tussen Hudito H1 en DSHC H1 uit 1974. De man in kwestie is de keeper die een strafcorner van DSHC probeert te keren. Destijds werden strafcorners nog binnen de cirkel gestopt en mochten ze nog hoog ingeslagen worden. Let op het masker en je kunt op je vingers natellen dat keepers in deze tijd bijzondere risico's namen. Je zou ook kunnen zeggen dat we dat vooral uit ons perspectief zien waarbij keepers over veel meer bescherming beschikken. Gelukkig maar.

Enfin, man in kwestie is natuurlijk Hans van der Plaat. 60 jaar lid van Hudito! Zijn erelijst is lang als speler van H1, H2 en HvA. Maar ook bestuurslid en jaren manager van H1. Een echte Hudito'er die vanuit Zeeland nog steeds nauw op de hoogte is  van het wel en wee van Hudito. We gaven hem deze prachtige foto met bijschrift en hopen dat Hans nog vele keren op Hudito te vinden zal zijn. 

Niet alleen Hans viel in de prijzen. Er waren vele leden die de speld met 25 jaar Hudito uitgereikt kregen. Wij zijn trots op deze trouwe leden. Allen van harte gefeliciteerd! Hier de gelukkigen:
  • Marleen Boonstra, DvA
  • Nelke van Rijn, trim zondag
  • Hans Wijers, trim zondag
  • Joep van Heugten, H4
  • Anke Rademaker, DvB
  • Giel Bodewes, HvB
  • Steven Braber, trainer en voormalig speler van H8. Broedt op een terugkeer binnen de lijnen.

Allen een goed en sportief 2020 gewenst!

Wessel Pil
 

Reageren op het nieuws?
reactie
lidnummer
wachtwoord
 
 
:) = :( = 8) = O-) = ;) =
:*) = -:-) = :O = :9 = L) =
^O^ =