HHH days 2020

Hudito Happy Hockeydays 2020!


Yes! De HHH cie kan jullie melden dat de Hudito Happy Hockeydays dit jaar gehouden wordt van 29 mei tot 1 juni 2020! Deze dagen zijn gevuld met hockey, feest en gezelligheid!


Met het thema die wij ieder jaar aan het toernooi hangen hopen wij dat onze bezoekers creatief bezig kunnen zijn met de outfits en attributen. Dit jaar kunnen de bezoekers extra creatief zijn want met het thema van dit jaar kunnen de teams twee kanten op! Voor nu houden wij nog even geheim wat het thema gaat worden; houd onze social media dus goed in de gaten.


Veel van onze jaarlijks terugkerende teams hebben zich inmiddels aangemeld. Gaan we dit jaar het record breken van 28 teams?! 
Heb je interesse of ken je een team met interesse? Kijk dan gauw op onze website voor meer informatie en de mogelijkheden voor de inschrijving. 


Ondanks het feit dat de HHH cie sinds september bezig is met de organisatie, organiseren wij het toernooi niet alleen. Feedback is een belangrijk onderdeel van de organisatie en die ontvangen wij dan ook graag! Heb je verbeterpunten voor ons naar aanleiding van jouw bezoek aan de HHH vorig jaar? Mail het ons via [email protected]


Ben je als Hudito (18+) senior lid niet ingeschreven voor het toernooi? Niet getreurd want ook met jou willen wij erbij hebben om een feestje te bouwen. Dag- en weekend bandjes zullen te zijner tijd weer beschikbaar zijn. 
Voor niet Hudito leden die niet deelnemen aan het toernooi, hanteren wij het introductiebeleid van vorig jaar. Ieder (18+) senior lid van Hudito is in de gelegenheid om een introducé mee te nemen.


Heb jij geen zin om te wachten op een update en wil je ook de laatste nieuwtjes mee krijgen? Ga dan gauw naar onze Facebook pagina of Instagram en volg ons!


Tot HHH!De HHH commissie