Afgelaste Wedstrijden
Totaal: 1 thuiswedstrijd(en) en 1 uitwedstrijd(en) afgelast

zaterdag 19 september 2020
Tijd T/U Team Tegen team
10:15 Uit G-hockey G1 HV Westland G1

zondag 20 september 2020
Tijd T/U Team Tegen team
14:20 Thuis Dames 02 AH & BC D3
Nieuw bestuurslid communicatie Björn Bolderdijk!
Met veel plezier stellen wij het nieuwe bestuurslid communicatie aan jullie voor: Björn Bolderdijk! Als de leden instemmen met zijn benoeming dan volgt Björn Frederique tijdens de volgende Algemene Ledenvergadering op als secretaris van het bestuur. Naast de functie van secretaris gaat Björn zich richten op de communicatie van Hudito. Daar willen we graag een impuls aan geven en met Björn denken wij een enthousiaste en gedreven Hudito'er te hebben gevonden. Hij bulkt van de ideeën. Voor wie hem nog niet kent: hij stelt zich graag voor. De komende tijd wordt Björn ingewerkt.

Ha leden,


Zoals vorige week al aangekondigd, het bestuur heeft iemand gevonden die de interne- en externe communicatie voor Hudito in goede banen gaat leiden. Met veel trots en enthousiasme mag ik delen dat ik dat ga doen! Hieronder kort iets over wie ik ben en wat ik eigenlijk kom doen. 


Van m’n zesde tot m’n twaalfde heb ik gebasketbald. Toen mijn doel om 2 meter lang te worden niet behaald werd zocht ik het wat lager bij de grond. Ik ging eerst hockeyen bij die andere club in Delft. Waarom eigenlijk? Veel vrienden in de brugklas van de middelbare school hockeyden er al, dus dat was gewoon makkelijk. Na een glansrijke carrière doorlopen te hebben in alle 2e jeugdteams (toen JA3 nog het opleidingsteam was voor JA1) van de club, vond ik het tijd om m’n pijlen maar eens echt te richten op gezelligheid, dus de overstap naar Hudito was snel gemaakt. Het was mede door het warme welkom op de club dat ik 4 keer meer plezier kreeg in hockeyen en al gauw veel dingen naast het zelf trainen en spelen ging oppakken. 


Ik heb best wat teams getraind en gecoacht sindsdien (JC1, MB4, MB2, MA2, MA12, JA2, JA1, D9, H5) en zelf heb ik in Heren 7 gespeeld en speel nu bij Heren 4 met veel plezier. Mijn teamgenoten omschrijven mijn fluwelen techniek op het veld vaak als ‘Gezellig om Björn erbij te hebben!’ en ‘Goh, wat kan hij goed drinken hè’. Zonder gekkigheid; ik deel lief en leed met deze club en de mensen. 


Precies dat maakt dat ik hier graag bestuurslid communicatie wilde worden. Mijn achtergrond in marketing- en arbeidsmarktcommunicatie sloot hier naadloos op aan. Op het moment werk ik bij Coolblue, waar ik geleerd heb om doelmatig te communiceren en veel moet onderbouwen met cijfers. Ondanks dat ik me dus zal richten op de interne- en externe schriftelijke communicatie, zullen er ook zeker wat cijfers verweven zitten door alle verhalen heen. Namens het bestuur wil ik als laatste nog zeggen: benader ons als er iets is, we houden van open, eerlijke en directe communicatie. In deze tijd zijn er vaak meer vragen dan dat er al antwoorden zijn voorbereid omtrent deze gekke situatie, daarom zullen we proberen steeds doelmatiger, sneller en efficiënter te communiceren. 


Oja, ik heb ook nog een leven naast Hudito. Coolblue dus. Klaverjassen, muziek maken, luisteren & bezoeken (RIP festivals 2020), surfen, skiën (RIP skiseizoen 2020) en Rotterdam met H4 (hè, toch weer Hudito).


Hopelijk tot snel & het allerbeste,

Björn. Bolderdijk voor intimi 

Reageren op het nieuws?
reactie
lidnummer
wachtwoord
 
 
:) = :( = 8) = O-) = ;) =
:*) = -:-) = :O = :9 = L) =
^O^ =