Afgelaste Wedstrijden
Totaal: 1 thuiswedstrijd(en) en 1 uitwedstrijd(en) afgelast

zaterdag 19 september 2020
Tijd T/U Team Tegen team
10:15 Uit G-hockey G1 HV Westland G1

zondag 20 september 2020
Tijd T/U Team Tegen team
14:20 Thuis Dames 02 AH & BC D3
Update 17|05|2020 - Wat betekenen de actuele Corona-maatregelen voor HUDITO?

UPDATE 17 mei 2020 21:30

 

Vanaf morgen (18 mei) gaat het nieuwe trainingsschema in en daarmee wordt aan alle teams de ruimte geboden om doordeweeks 1x te trainen. De invulling van het weekend volgt in de HUDITO-app zodra er meer bekend is.


Om het mogelijk te maken en te houden dat iedereen kan blijven trainen is het belangrijk om goed kennis te nemen van de regels en deze regels op te volgen. Neem de volgende checklist  daarom goed door voordat je naar Hudito komt.

 


UPDATE 11 mei 2020 21:00

De gemeente heeft het Plan van Aanpak van Hudito goedgekeurd. Dit betekent dat de leden die 18 jaar of ouder zijn, kunnen gaan trainen. Voor de meeste teams (met leden van 18+) geldt dat dit vanaf 18 mei zal zijn. Bij de update van 9 mei jl. staat hoe dat in zijn werk gaat.


Hierbij de nieuwste versie van het Plan van Aanpak en de instructie per doelgroep. Lees deze instructie goed alvorens je gaat trainen.UPDATE 09 mei 2020 13.30 uur

 

Hudito heeft haar aangepaste plan van aanpak dit weekend ter goedkeuring aan de gemeente voorgelegd.

Wij verwachten dat de gemeente op zijn vroegst op maandag 11 mei een akkoord zal afgeven.

Het aangepaste trainingsschema wordt later deze week bij de gemeente ingediend.

 

Het aangepaste trainingsschema zal vanaf maandag 18 mei ingaan. Het trainingsschema zal in de Hudito-app worden verwerkt. Ook zullen er via de mail en op de app/site duidelijk instructies volgen over wat wel/niet is toegestaan.

 

In de week van 12 mei t/m 17 mei gaan wij met een beperkt aantal senioren teams 'proef draaien'. Dit is om de volgende redenen:

- Om voor alle seniorenteams en trimmers 1x per week een trainingsmoment te organiseren moet het actuele trainingsschema aangepast worden.
- Vervolgens moeten er ook trainers en coördinatoren gevonden worden. Zowel op elk veld als op het terrein moet tenminste 1 volwassen trainer/coördinator aanwezig zijn die verantwoordelijk is voor orde en handhaving.

- Voor de komende week is het jeugdschema met trainers en coördinatoren al ingedeeld. Dit heeft veel tijd en energie gekost en dat kan HUDITO nu op korte termijn niet aanpassen;
- Vanaf maandag a.s. gaat Plukkebol ook open en HUDITO eerst zien/ervaren hoe dit gaat en of dit wel/geen invloed moet hebben op ons nieuwe trainingsschema;
- Vanaf volgende week start ook Goalie Works weer en daarvoor moet het actuele trainingsschema aangepast worden.
- Het resulterende trainingsschema moet bij de gemeente ingediend worden.

 


UPDATE 07 mei 2020 8.30 uur

 

Het kabinet heeft op dinsdagavond 6 mei de coronomaatregelen binnen de sport per 11 mei versoepeld. Dat betekent dat ook hockeyers met een leeftijd van 18+ per 11 mei weer kunnen trainen, onder voorbehoud van een door de gemeente goedgekeurd plan van aanpak. NOC/NSF en de KNHB hopen de aangepaste protocollen voor de leeftijdscategorie 18+ vrijdag aan het einde van de dag te kunnen delen met de verenigingen. Vervolgens zal Hudito haar plan van aanpak hierop kunnen aanpassen en ter goedkeuring aan de gemeente voorleggen.

 

Wij verwachten dat deze op zijn vroegst op maandag 11 mei zal worden afgegeven en dat de leeftijdscategorie 18+ niet eerder dan dinsdag 12 mei zal kunnen starten. NOOT: er zal een aangepast trainingsschema van toepassing zijn, waarbij ook in het weekend getraind zal worden. Het trainingsschema zal in de Hudito-app worden verwerkt. Ook zullen er via de mail en op de app/site duidelijk instructies volgen over wat wel/niet is toegstaan.

 


UPDATE 02 mei 2020 17.00 uur

 

Afgelopen donderdag en vrijdag hebben de teams in de ABC-lijn voor het eerst getraind, Het is allemaal netjes verlopen en iedereen was blij weer op het veld te staan. Hartelijk dank allemaal!

 

Jl. vrijdag heeft de KNHB de richtlijnen voor de ABC-jeugd aangepast waardoor we met minder mensen op een veld mogen hockeyen. Het trainingsschema voor komende week is daar al op aangepast.

 

Denken jullie er daarnaast aan om je aan-of afwezigheid voor de training door te geven in de Hudito-app?

 


UPDATE 29 april 2020 12.00 uur

 

Bericht voor de leden in de ABC-lijn:

 

Er is een instructie en aanmeldprocedure opgesteld. Deze vind je hier. Lees dit document goed!

 

Veel hockeyplezier,

de jeugdhockeycommissie van Hudito (JHC)

 

 

 

UPDATE 28 april 2020 23.00 uur

 

HUDITO heeft van de gemeente goedkeuring gekregen op haar plan van aanpak en mag vanaf donderdag 30 april a.s. met de in het betreffende plan omschreven trainingsactiviteiten starten!

 

DE SPELREGELS OP HUDITO

HUDITO is vanuit de gemeente verplicht om haar leden goed en volledig te informeren.

Daarnaast is het belangrijk daadwerkelijk te handelen naar de protocollen van NOC*NSF en de KNHB. De actuele stand van deze protocollen zijn online na te lezen:

https://nocnsf.nl/media/2669/nocnsf_protocol_verantwoord-sporten.pdf

https://www.knhb.nl/app/uploads/2020/04/Aanvullend-sport-specifiek-protocol-voor-de-hockeysport.pdf

 

Bijgevoegd ontvangt u twee documenten:

·HUDITO Plan van aanpak Covid19v2 - 20200428.pdf, met daarin de verplichtingen en spelregels uit het plan van aanpak;

·HUDITO Instructieposters Covid19 - 20200428.pdf, met daarin de plattegrond met routes en, per doelgroep, de belangrijkste aandachtspunten en spelregels op één blad.

Lees deze documenten aandachtig door en bereid u goed voor voordat u naar de club komt.

Graag ook aandacht voor de aanmeldplicht en afmeldplicht.

 

AANGEPAST TRAININGSSCHEMA EN INSTRUCTIES

HUDITO zorgt ervoor dat het aangepaste trainingsschema van de komende twee weken in de HUDITO-app wordt opgenomen, waarna iedereen zich voor deze activiteiten moet aanmelden of afmelden.

U ontvangt vanuit de JHC per mail nadere instructies.

De JHC benadert zelf de trainers en de veldcoördinatoren.

 

AANMELDING VOOR VELDCOORDINATOR

Volwassenen (ouder dan 18 jaar) kunnen zich vrijwillig aanmelden wanneer zij willen helpen in de rol als veldcoördinator. Per veld en per training is er tenminste 1 veldcoördinator aanwezig.

Het volgende wordt van u verwacht:

·U heeft natuurlijk overwicht en gezag naar de kinderen;

·U bent 30 minuten voorafgaand aan de start van de training aanwezig t.b.v. instructie.

·Vanaf 15 minuten voorafgaand aan de start van de training t/m 15 minuten na afronding van deze training (totaal 1,5 uur) bent u verantwoordelijk voor controle en handhaving op het terrein (bij aankomst en vertrek kinderen) en op het betreffende veld.

·U bent bevoegd om iedereen die zich niet houdt aan de geldende maatregelen en/of niet de aanwijzingen opvolgt te verwijderen van het complex. U kan daarbij worden ondersteund door Arjen Verburg en/of Pieter van der Linden.

U kunt zich aanmelden [email protected] bij voorkeur ook aan welke dagen en tijden u goed uitkomen.

 

GROTERE GROEPSACTIVITEITEN

Het besluit over het doorgaan van grotere groepsactiviteiten (zoals bijvoorbeeld het E-kamp en de familiehockeydag) zal op een later moment genomen worden.

 

BESTUUR, COMMISSIES EN ANDERE SAMENWERKINGEN / TEAMVERBANDEN

Momenteel geldt tot tenminste 20 mei dat iedereen zo veel mogelijk thuis moet blijven en zo veel mogelijk thuis moet werken: Deze maatregel is onveranderd en daarmee worden vergaderingen en/of andere overleggen via telefoon of video-calls gevoerd.

 

Dit is waarmee HUDITO nu (28-04-2020) verder gaat en als er aanleiding is om e.e.a. aan te passen zal dat gecommuniceerd worden.

 

 

Zorg goed voor jezelf en elkaar!

 

Wessel, Frederique, Roland, Wouter en Christiaan

HUDITO - Bestuur