Afgelaste Wedstrijden
Totaal: 1 thuiswedstrijd(en) en 1 uitwedstrijd(en) afgelast

zaterdag 19 september 2020
Tijd T/U Team Tegen team
10:15 Uit G-hockey G1 HV Westland G1

zondag 20 september 2020
Tijd T/U Team Tegen team
14:20 Thuis Dames 02 AH & BC D3
Hudito zoekt versterking voor topteams

D.H.C. HUDITO is een familieclub waarbij tophockey en gezelligheid hand in hand gaan. We stellen zowel ambitieuze als realistische doelen voor onze topteams in de jeugd en senioren, gecombineerd met een gestage groei in kwaliteit en resultaat.


Nu de senioren weer mogen trainen, richt de Tophockeycommissie haar blik vooruit. Voor komend seizoen zijn we op zoek naar versterking voor onze topteams.

HUDITO Heren 1 eindigde afgelopen seizoen in de middenmoot en richt zijn blik omhoog. Het team staat onder leiding van Jan Willem Verschuur en speelt ook komend seizoen in de 1e Klasse.

 

Heren 2 is na een moeizame start uiteindelijk met een reeks van negen overwinningen derde geworden en speelt ook komend seizoen in de Reserve 1e Klasse. Het team wordt gecoacht door Hajé de Vriend.

 

HUDITO Dames 1 is afgelopen seizoen derde geworden in de 1e Klasse en heeft de ambitie komend seizoen te strijden om het kampioenschap en te streven naar promotie naar de Overgangsklasse. Het team staat onder leiding van Lars Verboom.

 

Dames 2 is afgelopen seizoen vijfde geworden in de Reserve Overgangsklasse. Het team speelt komend seizoen voor het derde jaar op rij in deze klasse. Voor D2 is HUDITO nog hard op zoek naar een nieuwe trainer/coach.


Heb jij interesse om komend seizoen bij HUDITO te komen hockeyen en ben jij een versterking voor één van bovenstaande teams? Dan nodigen wij je uit om een keer mee te trainen in mei of juni.

Stuur daarvoor een bericht naar de Tophockeycommissie (via
[email protected]) met een kort hockey cv en dan informeren we je over de mogelijkheden.

Wie ge├»nteresseerd is in de functie van trainer/coach van Dames 2 vragen wij ook te reageren naar [email protected].