Bericht van Tophockey
Naast Ties ten Bosch, Sven Galjaardt verlaat ook Pepijn Versteeg HUDITO Heren 1 voor een club in de Promotieklasse.
Ties, die we al vanaf zijn jeugd op HUDITO zien lopen, gaat naar HDM, Sven die vanaf 2017 aangesloten is bij Heren 1 gaat naar Qui Vive en aanvoerder Pepijn, die menig jeugdspeler ook kent als trainer/coach, hockeyt vanaf komend seizoen bij Victoria

.
Ook bij de Dames zullen we een gezicht gaan missen, iemand uit de topscoordersranglijst. Lisa Kater vertrekt naar Cartouche.

We zullen hen allen erg missen, niet allen op maar ook naast het veld. Wij wensen hen veel succes met deze stap.Begin september zullen wij de nieuwe selecties van Heren 1 en Dames 1 aan u voorstellen.De vier tophockeyteams draaien momenteel vol programma voor het samenstellen van de nieuwe selecties voor seizoen 2020/2021. Zowel bij de Heren als bij de Dames hebben zich vele kandidaten gemeld die graag mee willen doen bij de eerste of de tweede teams. In de tweede week van augustus starten de vier teams met een voorlopige selectie aan het voorbereidingsschema om bij de start in september de eindselectie klaargestoomd te hebben voor de competitie.

Tussen de trainingen door gaven Heren 1 en Dames 1 een super clinic aan JF1 en MD3. Deze jongens en meiden kwamen als winnaars uit de bus: zij verkochten de meeste loten voor de Grote Clubactie.