Update 31/7: 7s competitie (praktische informatie)
Update 31/7: Inmiddels is de competitie van start gegaan en wat zaten er een paar mooie wedstrijden tussen! Vanuit de organisatie en het bestuur vinden we het leuk om te zien dat de sfeer weer goed is en er volop gehockeyd kan worden. Wel willen we iedereen er nog even aan herinneren dat na de wedstrijden, als je besluit nog wat te blijven drinken op de club, het belangrijk is dat iedereen zich nog wel aan anderhalve meter afstand houdt vandaag en de aankomende vrijdagen. Alvast bedankt en veel hockeyplezier!

Op Hudito starten we vanavond, vrijdag 24 juli, met de Sevens competitie, hier nog even op een rijtje wat je erover moet weten én het speelschema!

Deze competitie zal 4 weken duren van vrijdag 24 juli tot en met vrijdag 14 augustus. Elke vrijdagavond gedurende deze weken zullen er vanaf 19:30u wedstrijden van 7 tegen 7 worden gespeeld op halve velden. Deze wedstrijden zullen in 3 rondes worden gespeeld van elk 25 minuten. Tussen elke ronde zit een pauze van 15 minuten die gebruikt wordt om even bij te komen en van velden te wisselen. Denk er ook aan om minimaal 15 minuten voor je eerste wedstrijd op de club te zijn!

Na de wedstrijden zal de bar open zijn zodat iedereen nog wat drankjes na kan doen. Dit betekent dat er elke week 1 team bar moet staan na de wedstrijden en ook moet afsluiten.

Voor de link naar de Google sheet met de poules en de speelschema’s, klik hier.