Sponsor in het zonnetje - HUISWERKenzo
HUISWERKenzo sponsort al meer dan 15 jaar onze vereniging. Veel jeugdspelers hebben bij hen huiswerkbegeleiding of bijles gevolgd zodat ze op tijd klaar waren met hun schoolwerk om naar de training te kunnen. Een aantal oudere spelers heeft zelf begeleiding gegeven bij de huiswerkpraktijk. HUISWERKenzo heeft als doel het beste uit leerlingen te halen en stelt in samenwerking met ouders een op maat gemaakt plan op om dat te bewerkstelligen.

Eind vorig schooljaar zette het Coronavirus het onderwijs op zijn kop. De scholen moesten plotseling dicht en docenten moesten omschakelen naar digitaal onderwijs. Veel leerlingen liepen hierdoor een achterstand op. De lessen zijn inmiddels weer begonnen maar er heerst nog veel onduidelijkheid. HUISWERKenzo helpt om orde in de chaos te scheppen. Het maken van een goede planning is nu belangrijker dan ooit. Begeleiding kan zowel online of op de locatie van HUISWERKenzo. De locatie is uiteraard zo ingericht dat er afstand bewaard kan worden.

"Onze huiswerkbegeleiders weten precies hoe dat aangepakt moet worden. Daarnaast beschikken we ook over vakinhoudelijke kennis. Dus als bijvoorbeeld de wiskundeleraar vorig jaar verstek heeft laten gaan, kunnen we de uitleg bieden die nodig is om weer op het juiste niveau te komen." aldus Frédérique van Riessen.

HUISWERKenzo helpt u en uw kind graag verder!

Namens Hudito; dank voor de jarenlange trouwe sponsoring!