Update 26 oktober: Coronamaatregelen en beperkte trainingen
In navolging van ons eerdere bericht over de coronamaatregelen in het seniorenhockey op Hudito hierbij een update over trainen voor de aankomende weken voor zowel jeugd als de senioren (vanaf maandag 26 oktober). Deze regels gaan per direct in:

  • alle competities zijn stil gelegd. Er worden voorlopig geen wedstrijden gespeeld tot met woensdag 11 november. De KNHB geeft aan dat men hoopt de competities na 11-11 te kunnen hervatten en de competities in zijn geheel te spelen. Een mogelijkheid is dat er in de wintermaanden competitiewedstrijden zullen plaatsvinden.
  • alle hockey(st)ers vanaf 18 jaar mogen trainen met max. 4 personen en 1,5 meter afstand volgens met normale trainingsschema met de volgende maatregelen. Klik hier. Scroll naar beneden in het bericht voor de spelregels.
  • jeugdspelers tot 18 jaar mogen blijven trainen met inachtneming van de algemene regels, zoals: buiten het veld 1,5 meter afstand, blijf thuis bij klachten, was handen etc. Tijdens de training vervalt de 1,5 meter afstandsregel.
  • de trainingen voor de jeugd volgen het trainingsschema zoals dat de afgelopen weken bekend was. De trainingen zijn ook zichtbaar in de app. Mochten er wijzigingen plaatsvinden, dan zullen deze worden gecommuniceerd op de app/site.
  • toeschouwers zijn niet welkom bij de training. De kinderen worden gebracht en gehaald bij de twee ingangen van Hudito.
  • het clubhuis blijft dicht.

We vinden het jammer maar begrijpelijk dat de competities stil zijn gelegd en dat volwassenen voorlopig niet kunnen hockeyen. Indien je vragen hebt, mail naar [email protected]

Het bestuur


 

Reageren op het nieuws?
reactie
lidnummer
wachtwoord
 
 
:) = :( = 8) = O-) = ;) =
:*) = -:-) = :O = :9 = L) =
^O^ =