JHC - Programma Jeugd en Jongste Jeugd

Beste jeugdleden, ouders/verzorgers, trainers en coaches,

De afgelopen 2 zaterdagen hebben bijna alle jeugdteams onderlinge wedstrijden gespeeld. Helaas zonder publiek, maar we hebben gezien dat dat de pret en motivatie niet heeft mogen drukken! Naast dat het natuurlijk leuk is om tegen andere ‘Hudito’ teams te spelen en daarvan te winnen, hebben we ook sportieve strijd gezien tussen vrienden en vriendinnen en tussen broers en zussen.

De vaak op korte termijn veranderende omstandigheden vanwege Corona maatregelen maken het voor de JHC extra lastig om alles goed en op tijd te regelen. Wat we wel zeker weten is dat er t/m halverwege januari geen competitie wedstrijden zullen plaatsvinden, met die kennis zullen we de komende weken de wedstrijden en/of trainingen plannen.

Hieronder een overzicht voor de Jeugd (A-D lijn) en Jongste Jeugd (E-F-Coolkids en Benjamins).


Jeugd A-D

Voor de A-D jeugd zullen we een ‘ladder competitie’ gaan organiseren. Alle A-D teams zullen worden ingedeeld (rekening houdend met de uitslagen van de afgelopen 2 zaterdagen) en spelen op 4 zaterdagen onderlinge wedstrijden. Meer informatie over deze ladder competitie zullen we z.s.m. aan alle teams communiceren.

De A-D teams gaan door met trainen (zolang de weeromstandigheden dat toelaten) tot de kerstvakantie. Rekening houdend dat normaal de competitie zou lopen t/m 28 november brengen we het aantal trainingen terug naar 1 x per week vanaf 30 november.

Voor de agenda’s betekent dat het volgende:

 

 • Aankomende zaterdag 14 november geen georganiseerde onderlinge wedstrijden.
 • Zaterdagen 21, 28 november en 5,12 december onderlinge ‘ladder’ wedstrijden (verdere info volgt)
 • Vanaf maandag 30 november gaan alle A-D teams 1 x per week trainen. Dit zal duren tot de kerstvakantie. De laatste trainingen zullen dus zijn in de week van 14 december. Het schema van de trainingen zal worden aangepast in de Hudito app zodra de planning bekend is.
 • Gedurende de kerstvakantie is Hudito gesloten en zullen er geen trainingen en/of wedstrijden plaatsvinden

 

Jongste Jeugd E-F-Coolkids-Benjamins

Voor de jongste jeugd zal de JHC ook activiteiten blijven organiseren.

De komende 2 weken organiseren we onderlinge wedstrijden voor de E, F en coolkids. Het seizoen wordt afgesloten met een clinic op zaterdag.

Met de E-F teams gaan we ook verder trainen (zolang de weeromstandigheden het toelaten) tot de kerstvakantie. Rekening houdend dat normaal de competitie zou lopen t/m 28 november brengen we het aantal trainingen terug naar 1 x per week vanaf 30 november.

De Benjamins en Coolkids zullen volgens de eerder gepubliceerde kalender trainen.

Voor de agenda’s betekent dat het volgende:

 

 • Zaterdagen 14 en 21 november onderlinge wedstrijden voor de E, F en Coolkids. Het schema zal z.s.m. in de app komen. Spelbegeleiders moeten door de teams zelf worden geregeld
 • Zaterdag 28 november is er een clinic voor de E, F, Coolkids en Benjamins
 • Vanaf maandag 30 november gaan alle E-F 1 x per week trainen tot de kerstvakantie. tot de kerstvakantie. De laatste trainingen zullen dus zijn in de week van 14 december. Het schema van de trainingen zal worden aangepast (indien van toepassing) in de Hudito app zodra de planning bekend is.
 • De laatste training voor de Benjamins en Coolkids is op 2 december
 • In de kerstvakantie is Hudito gesloten en zullen er geen trainingen en/of wedstrijden plaatsvinden

 

Tijdens de trainingen en wedstrijden gelden nog steeds de eerder gepubliceerde regels:

 

 • Er mag geen publiek aanwezig zijn op het complex. Alleen scheidsrechters, trainers/coaches en/of begeleiding van de teams mogen aanwezig zijn.
 • Het clubhuis is gesloten, de wc’s en EHBO ruimte zijn bereikbaar.
 • We verzoeken iedereen na de training en/of wedstrijd z.s.m. naar huis te gaan

 

We hopen dat deze algemene update duidelijk is en zullen verdere informatie in de lijnen communiceren. Mochten er toch vragen zijn, stuur even een berichtje naar [email protected].


Iedereen heel veel plezier de komende weken.


Met sportieve groet,

Dion van Reenen

JHC Hudito