JHC - Laddercompetitie

Beste allemaal,

Zoals jullie hebben vernomen organiseren we de komende weken een ladder competitie voor onze A t/m D jeugd teams.

De speeldagen voor deze ladder competitie zijn 21, 28 november en 5,12 december.

Hoe werkt het?

1.      We hebben om te beginnen onze jeugdteams op sterkte ingedeeld over 7 treden van de ladder:

 

Ladder

Teams

1

JA1

JB1

MA1

JA2

2

JB2

MA2

MB1

JC1

3

JC2

MA4

JB3

MC1

4

MB3

MB2

JD1

MA3

5

MD1

JC3

MC2

MB4

6

MC3

MC4

JD2

MD2

7

JD3

MD3

MD4

MD5

 

 

2.      Elk team wordt wekelijks tegen een team van de trede boven of onder zich ingedeeld (bijvoorbeeld MB1 tegen JA2, etc.), zodat er de ene week een grote uitdaging wacht tegen een sterker team en de volgende week mogelijk tegen een minder sterk team wat nieuwe tactieken/opstellingen uitgeprobeerd kunnen worden. Bij de indeling van de wedstrijden wordt wel steeds opgelet dat het voor beide teams ‘nuttig’ moet zijn om tegen elkaar te spelen en dat het leeftijdsverschil niet te groot is.

3.      Alle teams nemen elk 1 scheidsrechter mee, dit geeft de ouders van de teams de mogelijkheid te fluiten en tevens de wedstrijd van hun kind te zien. (Mochten er teams zijn voor wie het lastig is om zelf een scheidrechter voor deze 4 wedstrijden te regelen, dan kan Hudito daarbij helpen. Graag dan z.s.m. maar uiterlijk woensdag 18 november een berichtje aan [email protected].)

4.      Uitslagen dienen op zaterdag/zondag per e-mail door de coaches/oudermanagers doorgegeven te worden aan [email protected].

5.       Indien een team van de lagere trede wint van een team uit de hogere trede, of bij een gelijkspel, wisselen ze van plek op de ladder. Indien het team uit de hogere trede wint blijven beide teams op dezelfde trede staan

6.      Iedere maandag worden de uitslagen en de nieuwe stand op de website gepubliceerd en zullen de wedstrijden voor de zaterdag erna worden gepland en in het schema gezet. Maandag avond weet dus iedereen op welk tijdstip hij/zij speelt op zaterdag

 

Veel speelplezier!!

 

JHC Hudito