Help onze g-hockeyers naar het EK ParaHockey!
Dat we op Hudito al jaren een groep fanatieke g-hockeyers hebben, zal je vast niet ontgaan zijn maar wist jij al dat er Hudito spelers in de Nederlandse selectie voor het EK ParaHockey zitten?

Tijdens het EK Hockey wordt ook het EK ParaHockey (= g-hockey) gespeeld. Maar liefst vier spelers van Hudito zitten in de selectie: Nanne, Sanne, Danny en Jorden. Dat is natuurlijk iets om megatrots op te zijn. 

Helaas moeten de spelers zelf de kosten van deelname aan het EK betalen. Daarom is Hingly (je weet wel, die van die sokken) een sponsoractie gestart. In hun webshop kun je toffe hockeyspullen zoals hoodies, sokken, petten en mokken kopen. Een mooi deel van de opbrengst gaat naar de financiering van de deelname van de Nederlandse spelers aan het EK. Steun dit bijzonder goede doel en ga snel naar www.hingly.com/parahockey om een leuk (december)cadeau te kopen voor jezelf of iemand anders! Hiermee breng je de spelers van ParaHockey NL weer een stapje dichterbij het EK 2021 in Amstelveen.

Het inschrijfgeld voor het EK zal weer hoger zijn dan voorgaande jaren. Dit is voor onze spelers, die veelal van een persoonsgebonden budget of Wajong rondkomen, een behoorlijke tegenvaller. Vaak moeten zij om deel te nemen aan zo’n fantastisch toernooi een vakantie aan zich voorbij laten gaan. Simpelweg omdat ze hun geld besteden aan de toernooikosten. Het feit dat de toernooikosten dit jaar weer omhoog  gaan, zou voor sommige spelers zelfs betekenen dat ze niet mee kunnen doen.

Heb je vragen: stel ze aan de [email protected]