NIEUWS VAN DE GROTE CLUBACTIE

Door de Corona perikelen was het een bijzonder jaar ook voor de Grote Club actie! We hebben dit jaar voor het eerst gebruik gemaakt van online verkopen via QR code en we kunnen met trots melden dat de jeugdteams dit jaar nog meer loten hebben verkocht dan vorig jaar!! Van elk verkocht lot (3 Euro per stuk) ging 2,40 Euro naar Hudito. Met elkaar hebben we maar liefst €4424,20 opgehaald, een top prestatie! In totaal hebben de Huditoleden 1886 loten verkocht!! Het geld zal dit jaar, zoals eerder al gemeld, besteed worden aan de nieuwe speeltuin.

Er waren niet alleen prijzen te winnen voor de kopers van de loten, ook konden onze Hudito verkopers wat winnen!

 

Dit jaar heeft Mick uit J6E2 de meeste loten verkocht, in totaal 62 stuks! Gefeliciteerd Mick, naast een naamplaatje in het clubhuis en eeuwige roem ontvang je nog een verrassing!!


Naast een prijs voor degene die de meeste loten verkocht heeft, hebben we ook 2 teamprijzen te vergeven!


Bij de jongens heeft J6E2 de meeste loten verkocht, gefeliciteerd! Jullie hebben een clinic verzorgd door Heren 1 gewonnen!


Bij de meisjes heeft M8E1 de meeste loten verkocht, gefeliciteerd! Jullie hebben een clinic verzorgd door Dames 1 gewonnen!


Daarnaast hebben bijna 40 Hudito verkopers meer dan 20 loten verkocht, zij ontvangen van Hudito nog een kleine verrassing.


Voor de gewonnen prijzen zullen wij contact opnemen met de betreffende winnaars.


Tevens viel er voor de kopers van de loten wat te winnen, de uitslag van de Grote Clubactie 2020 is inmiddels ook bekend! Op 9 december j.l. zijn de loten getrokken. Je kunt de lotchecker (https://lotchecker.clubactie.nl) gebruiken om te kijken of je iets gewonnen hebt! Je lotnummer(s) is/zijn terug te vinden op je afschrift van de bank.


Tot slot willen we alle lotenverkopers, coaches en oudermanagers hartelijk danken voor jullie inzet. Ook dankzij jullie zijn we straks weer een stukje dichter bij de realisatie van een nieuwe speeltuin!


Grote Clubactie Hudito

Judith van Peij en Wieneke Pil

[email protected]

 

 

 

Reageren op het nieuws?
reactie
lidnummer
wachtwoord
 
 
:) = :( = 8) = O-) = ;) =
:*) = -:-) = :O = :9 = L) =
^O^ =