Van de voorzitter: een weekend vol hockey

Terwijl de lente afgelopen weekend haar eerste gezicht liet zien, rolde de hockeybal volop op ons complex. Op zaterdag speelde de gehele jeugd wedstrijden tijdens de Hudito Mixed Competitie. Een dag later trainden 13 seniorenteams. Het deed mij veel deugd zoveel hockeyplezier te zien.


Het is even geleden dat er een vol weekend gehockeyd werd door onze leden. Laten we hopen dat met de lente in aantocht en het stijgend aantal gevaccineerde personen we meer en meer kunnen genieten van het hockey en alles daar omheen. De hockeycommissies zoeken naar allerlei mogelijkheden om hockey aan te bieden. De jeugdspeelsters en -spelers zijn inmiddels met een volgende interne competitie gestart en de trainingen worden na de vakantie volledig hervat. Het vraagt veel organisatie en een compliment aan de Jeugdhockeycommissie (JHC) en alle andere vrijwilligers die dit mogelijk maken is hier zeker op zijn plaats.


Seniorleden komen er bekaaider vanaf, maar ook hier doen we ons best. Vele teams trainden afgelopen zondag en komende week bieden we weer extra trainingen voor individuen aan. Deze zijn overdag vanuit het idee: tussen het werk door even lekker hockeyen. Hockeyen in tweetallen is de enige mogelijkheid en bij ons geldt in dit geval dat we dit halfvolle glas graag oppakken. We zijn ons bewust dat dit lang niet is wat je in een normaal seizoen op Hudito krijgt. Alles is dit jaar helaas anders. Achter de schermen wordt er bovendien hard aan gewerkt. De KNHB zet zich in om de groep jong-senioren versneld aan het sporten te krijgen via versoepelingen voor deze groep. En als we weer mogen hockeyen in teamverband en wedstrijden mogen spelen, zullen we dat gelijk doen.


Onderwijl missen we ons rijke sociale Hudito-leven. Ik krijg dat telkens terug wanneer ik met leden spreek. Van jong tot oud missen we de gezelligheid van Hudito. En met het weer van afgelopen weekend wordt dat gemis door ons allemaal gevoeld. Tegen iedereen zeg ik: die tijden gaan weer komen. Nog even geduld en als we weer mogen, gaan we er vol voor. Voor nu: maak gebruik van alle mogelijkheden die we bieden en houd jezelf fit. Tot op Hudito!


Wessel Pil

[email protected]

 

Reageren op het nieuws?
reactie
lidnummer
wachtwoord
 
 
:) = :( = 8) = O-) = ;) =
:*) = -:-) = :O = :9 = L) =
^O^ =