Werkzaamheden aan complex

De komende maanden staat er een aantal veranderingen gepland op het terrein van onze mooie club! De clubhuiscommissie heeft het afgelopen jaar al de entree vanaf de parkeerplaats van L&R aangepakt en zal de komende periode doorpakken met een aantal verbeteringen aan het complex!

 

De clubhuiscommissie is in nauwe samenwerking met het bestuur tot de volgende punten gekomen:

  • Terrein wordt uitgebreid tussen de loods en entree L&R
    • Het hekwerk tussen de loods en entree L&R is nodig aan vervanging toe. In combinatie met het onderhoud aan het groen en potentiĆ«le toekomstige uitbreidingen van de club zal er door middel van een beschoeiing aan de slootkant een stuk terrein worden toegevoegd aan het complex. Deze werkzaamheden zullen in het weekend van 29 mei aanvangen. Hierna zal er op diverse plaatsen op het complex grond verplaatst worden. Deze werkzaamheden zullen naar verwachting in juni zijn afgerond.

  • Het speelterrein naast de fietsenstalling wordt groter en uitgebreid met een aantal nieuwe speeltoestellen.
    • Met behulp van de opbrengsten uit de 90k commissie kan de speeltuin worden vergroot en uitgebreid met nieuwe speeltoestellen. Dit zal naar verwachting definitief in augustus gereed zijn. De fietsenstalling zal hiervoor in de komende periode worden verplaatst naar een ander deel van het terrein.

  • Het Skillsveld gaat deze zomer worden aangelegd.
    • Afgelopen week zijn we overeengekomen dat het Skillsveld er gaat komen. Met ondermeer inbreng van oud-international Robert van de Horst en onze eigen hockey expert Pieter van der Linden is er tot een definitief ontwerp gekomen. Het veldje wordt naar verwachting in augustus neergelegd en komt op de plaats van het grasveld voor de loods te liggen.

 

 

In verband met bovenstaande verbeteringen vragen we jullie op te letten waar je jouw fiets kan neerzetten in de komende weken (dit kan van week tot week verschillen). Maar ook door op te letten aangezien er enkele weken geen volledig hekwerk zal zijn richting de slootkant van L&R. Gezien de werkzaamheden zal de speeltuin soms ook niet toegankelijk zijn. Wij vragen hiervoor jullie begrip.

 

Mocht je vragen hebben dan kan je bij de clubhuiscommissie terecht ([email protected]).