Gebaar van dank voor onze teams met leden van boven de 18

Alle seniorenteams krijgen komende maand een Huditopas uitgereikt met 300,00 euro tegoed erop. Dit bedrag kunnen zij vrij besteden bij de bar. Hudito maakt hiermee een gebaar richting deze teams vanwege hun steun en loyaliteit naar de club.


Het afgelopen hockeyseizoen werd er met name door onze 18+leden minder gehockeyd. Waar de jeugd kon doortrainen en er allerlei activiteiten als interne competities en clinicswerden georganiseerd, lag het hockey voor onze volwassen leden stil. Er kon niet of in hele kleine aantallen getraind worden. Pas sinds 5 juni kunnen deze teams weer normaal trainen en onderling wedstrijden spelen. We zijn verheugd om te zien dat dit veelvuldig gebeurt en dat er veel wedstrijden staan gepland. De inschrijving voor het 7s-toernooi op de vrijdagavonden is geopend en we hopen dat veel teams zich gaan inschrijven.


Om de seniorenteams tegemoet te komen en onze waardering uit te spreken geven wij deze teams een Huditopas met bartegoed. De pas wordt uitgereikt door de barcommissie aan de aanvoerder of barbegeleider. Het tegoed is de komende maanden vrij te besteden aan de bar. Alle (jong-)senioren-, trimmers-, veteranen- en G-hockeyteams die komend jaar bij Hudito actief zijn komen hiervoor in aanmerking.


Namens het bestuur,


Wessel Pilvoorzitter