Hoe zat het ook al WEER?

Sinds het begin van dit seizoen wordt het wedstrijdsecretariaat waargenomen door Marleen Boonstra (jeugd en senioren competitie) en Arjen Verburg (trimmers en Sevens competitie).


De laatste weekenden zit het weer niet altijd mee en zijn er diverse wedstrijden gestaakt of afgelast.


Hoe zat dat ook al weer?


Afgelastingen worden vanuit de club gecommuniceerd, ook tegenstanders communiceren via het wedstrijdsecretariaat. Neem dus nooit zelf contact op met een tegenstander.


Alles wat met officiƫle wedstrijden te maken heeft, moet gecommuniceerd worden door een wedstrijdsecretaris. Teams mogen dus niet uit zichzelf contact opnemen met een tegenstander. Het maakt niet uit of het een uit- of thuiswedstrijd is.


Als het veld net voor de wedstrijd of tijdens de wedstrijd onbespeelbaar wordt dan wordt de wedstrijd door de scheidsrechters afgelast. Dit wordt in het DWF vermeld met reden, de stand en de minuut van het staken. Stuur ook altijd bericht naar het [email protected]. De wedstrijd zal het eerste inhaalweekend worden ingepland. (wedstrijden in de Jongste Jeugd worden niet ingehaald)


Deze geplande inhaalwedstrijd mag altijd eerder worden gespeeld, niet later, ook dit gaat altijd in overleg met het wedstrijdsecretariaat.

 

Mochten er nog vragen zijn, mail [email protected]

 

 (Marleen Boonstra)