Hudito'ers Danny, Jorden en Sven geselecteerd voor het EK Zaalhockey
In januari 2022 vindt tijdens het EK Zaalhockey in Hamburg ook het EK zaalhockey plaats voor spelers met een intellectuele handicap. Het ParaHockeyNL team is één van de eerste teams in de geschiedenis dat hieraan meedoet en Hudito'ers Danny, Jorden en Sven zitten in de selectie. Dat vervult onze Hudito-harten met trots!

Op dit moment zijn Danny, Jorden en Sven hard aan het trainen om zo sterk mogelijk voor de dag te komen op het EK in Hamburg. Dit doen ze onder de professionele leiding van Hans Pieter en Tim. Natuurlijk gaat het ParaHockeyNL team er vol voor om dit op sportief vlak een ongelofelijk succes te laten worden.

Maar daar kunnen ze onze hulp bij gebruiken! Een groot deel van de kosten om mee te doen aan dit EK moeten de spelers zelf betalen. Daarom heeft de begeleiding van het ParaHockeyNL een crowdfunding campagne gestart.


Alle kleine beetjes helpen het richting dit prachtige avontuur.
 
Het ParaHockeyNL team is iedereen die hen een warm toedraagt dankbaar.

 
Lisa Kuiken, 24-11-2021 @ 21:04:26
Super gaaf en zojuist gezien dat het streefbedrag is behaald! Dank aan alle hudito’ers voor hun steun. Danny, Jorden & Sven we gaan jullie avontuur volgen, geniet ervan!!


Reageren op het nieuws?
reactie
lidnummer
wachtwoord