De nieuwe huisstijl is vanaf nu beschikbaar. Download hier al je benodigdheden!

Ja, je hebt gelijk, dit heeft wat langer geduurd. Op de ALV van eind oktober 2021 hebben we bekend gemaakt dat we een nieuwe huisstijl hebben en dat alle leden vanaf nu gebruik kunnen maken van het nieuwe logo, de huisstijlelementen en de lettertypes die we vanaf nu gebruiken om de identiteit van Hudito uit te dragen.


Hóe je de huisstijl het beste kunt gebruiken lees je in de Huisstijlgids gemaakt door Komovo (te vinden via hudito.nl > mijn hudito > club > documenten > communicatie & pr) of via deze link.


Dus! Ben je op zoek naar het nieuwe logo van Hudito om bijvoorbeeld op je shirt te laten drukken of omdat je het wil gebruiken voor een presentatie op school? Download dan het nieuwe logo (beschikbaar in zwart-wit, voor digitaal of voor print, te gebruiken voor social media) via deze link.


Hier vind je ook alle huisstijlelementen (zoals de ‘schildjes’), de lettertypes, maar ook een paar basisontwerpen waar je een poster mee kunt maken. Het leuke is: je hoeft zelf geen grafisch vormgever te zijn of te kennen om dit te maken. Dit kun je gewoon lekker zelf doen op bijvoorbeeld canva.com.


We zullen deze post laten staan zodat jij altijd jouw logo terug kunt vinden. Hieronder wat voorbeelden van hoe je het logo kunt gebruiken:
Als je vragen hebt over de huisstijl en hoe je die het beste kunt gebruiken: stuur een mailtje naar Björn Bolderdijk, bestuurslid communicatie.