Afgelaste Wedstrijden
Totaal: 1 thuiswedstrijd(en) en 0 uitwedstrijd(en) afgelast

zondag 23 oktober 2022
Alle thuiswedstrijden van zondag 23 oktober 2022 zijn afgelast
Marleen & Dion benoemd tot lid van verdienste
Gisteren vierden we dat Hudito 93 jaar bestaat, net een paar weken eerder, maar dat maakte de kans op mooi weer groter en er waren veel mooie wedstrijden om te komen bezichtigen op Hudito. 

Veel van onze ereleden en leden van verdienste waren van de partij. Op zondag 11 september zijn er nog eens 2 mensen aan dat lijstje toegevoegd met leden van verdienste, namelijk: Marleen Boonstra & Dion van Reenen. Zij hebben zich al jaren uitzonderlijk ingezet voor de club en daar willen we graag nog even bij stil staan:

Marleen is actief geweest in veel commissies, om maar wat te noemen: de stickstofredactie op maandagavond, barcommissie, PR-commissie, bestuur van de Club van 100, reunistencommissie van meerdere lustrumjaren, Jeugdhockey Commissie. We kunnen blijven doorgaan bijna! Marleen is op dit moment wedstrijdsecretaris van Hudito

Ook Dion heeft een mooie lijst van commissies waar hij actief bij betrokken is (geweest) op zijn naam staan. Op dit moment is hij voorzitter van de Jeugdhockey Commissie, hij heeft veel gedaan met de Hudito Happy Hockeydays commissie. Daarnaast heeft hij ongeveer 14 jaar met heren 1 van Hudito gespeeld en is ook bestuurslid seniorenhockey geweest. Dion is zelfs zo'n begenadigd hockeyer dat er een trucje naar hem vernoemd is; 'de Dino shuffle'. 

Namens heel Hudito bedankt het bestuur deze twee toppers voor hun inzet en we hopen dat ze nog lang bij Hudito blijven!