De zaterdag van Jeroen (9)
Wekelijks schrijf ik een verslag over wat ik allemaal gezien en meegemaakt heb op de zaterdagen vanuit mijn rol bij de Jeugdlopleiding van Hudito. Af en toe vraag ik jeugdspeelsters en spelers wat over hun wedstrijd, maak ik -met goedkeuring van de ouders/coaches- een foto van de week en verzamel ik tips en tops voor trainers en coaches om in een later stadium met ze te delen. 

Afgelopen zaterdag, 11 maart, was het zo ver. Éindelijk weer competitie spelen buiten! Na een leuke zaalperiode en koude trainingsweken buiten bestond er geen enkele twijfel over: dit wordt een topdag! 
Soms heb je zo'n dag dat de liefhebber in je alles overneemt in je brein en dit was er eentje. Met veel plezier op het balkon gestaan en gezeten om met mijn hoofd in de zon lekker wedstrijdjes kijken. Geen interviews, geen namen van kinderen die scoorden, geen wedstrijdverslagen. Alleen GENIETEN. Zon, hockey, gelach, gejuich, speeltuintje vol, sportemoties, het fluitje van de scheidsrechter, de KOM OP van de captain, de HU-DI-TO als yell, alles was genieten. 

Een fijne aftrap van de tweede seizoenshelft. De seizoenshelft waar eventueel meegetraind gaat worden met andere elftallen (hierover deze week meer in je mailbox), de seizoenshelft van de vele feestdagen en vakanties, de seizoenshelft waarvan die in een klap voorbij is ergens half juni en je misschien in een nieuw team zit, of ineens op zondag mag gaan hockeyen. Dus voor alle resterende maanden wil ik mee geven: lekker genieten met zijn allen, maar volgens mij is dat hier wel ingebakken bij Hudito. 

Tot langs de lijn,

Jeroen