Hoe werkt mijn Hudito?
Hoe krijg je toegang tot "Mijn Hudito"?
Het "Mijn Hudito" - deel van de website is alleen toegankelijke voor leden, trainers, coaches en (ouder)managers. Mensen die niet betrokken zijn bij Hudito, zullen geen toegang krijgen tot de informatie in het "Mijn Hudito" - deel!

Ben je lid, trainer, coach of (ouder)manager en heb je geen lidnummer en wachtwoord ontvangen of ben je je wachtwoord vergeten, dan kun je hier een nieuw wachtwoord aanvragen.
Ben je je lidnummer vergeten stuur dan een e-mail naar [email protected] met daarin:
 • je naam
 • je adres
 • je telefoonnummer
 • je e-mail adres

Wij zullen er dan voor zorgen dat je z.s.m., via e-mail, je lidnummer en password ontvangt.

Wat kan je allemaal in "Mijn Hudito" - vinden?
Op het hoofdscherm van "Mijn Hudito" vind je onder elkaar:
 • je eigen gegevens zoals die in de ledenadministratie zijn opgenomen
 • de rollen die je binnen Hudito vervult (commissies, teams die je coacht en/of traint)
 • wanneer je volgende wedstrijd is incl. de belangrijkste gegevens daarvan
 • wanneer er activiteiten zijn van de andere mensen die ook op jouw adres wonen (broertjes, zusjes, dochter, zoon, vader, moeder ...)
 • mededelingen die op jou van toepassing zijn
Daarnaast zie je aan de rechter kant een menu met vele opties.

Personen zoeken: Hier kan je zoeken in het ledenbestand van Hudito naar leden, trainers, coaches en (ouder)managers. Voer minimaal 3 karakters in van de achternaam van diegene die je zoekt (zonder tussenvoegsel zoals "de" of "van de"). Eenmaal gevonden zie je de telefoonnummers, het e-mail adres en het team en van de gevonden persoon incl. welke teams hij of zijn traint of coacht.

Algemeen..

Start: Hiermee ga je terug naar het hoofdscherm van "Mijn Hudito".

Profiel: In dit gedeelte kan je in een profiel wat meer over jezelf vertellen of andere informatie met anderen delen. Daarnaast kan je hier 2 foto's uploaden: 1 voor bij je profiel en 1 pasfoto. Deze pasfoto verschijnt in de ledenadminstratie (LISA) en op diverse plaatsen binnen "Mijn Hudito" b.v. bij te team of als andere leden je zoeken.

Instellingen: Bij instelling kan je zelf aangeven wat mensen die ingelogd zijn in "Mijn Hudito" van jou kunnen zien. Het is natuurlijk het leukst als je alles op "JA" zet, maar dit kan je zelf bepalen.
Ook kan je in instellingen je eigen e-mailadressen en mobiele nummer wijzigen in de ledenadministratie. Hiermee kan je er dus op een eenvoudige manier voor zorgen dat je gegevens altijd up-to-date zijn en iedereen je kan bereiken.
Wil je andere gegevens van jezelf wijzigen zoals je adres, dan moet je een e-mail sturen naar de ledenadministratie.
Als laatste kan je onder instellingen je password wijzigen.

Locator: In de locator kan je o.b.v. postcode zien wie er allemaal bij jou in de buurt wonen en wanneer ze training hebben. Dit kan je b.v. gebruiken om te kijken met wie je naar Hudito zou kunnen meerijden of met wie je gezellig samen zou kunnen fietsen. 
Je vindt in dit overzicht alleen die leden die in instellingen hebben aangegeven: Locator = JA.

Uitloggen: Hiermee sluit je "Mijn Hudito" af.

Hockey..

Dit menu verschilt per persoon. Je ziet hier namelijk je eigen team staan en ook de teams die je coacht en/of traint. Per team zie je in ieder geval het teamprofiel waar je, net zoals bij je eigen profiel, iets over je team kan vertellen én je teamfoto kan toevoegen. Deze teamfoto is ook zichtbaar op het openbare deel van de Hudito site.

Mijn Schema: In Mijn Schema zie je een overzicht van de komende wedstrijden van jouw favoriete teams. Je kan zelf aangeven welke teams jouw favoriete teams zijn door een lijst te maken via "wijzigen" bij "persoonlijk wedstrijdschema": klik op een team in de linker kolom en het team wordt verplaatst naar de rechter kolom met jouw favoriete teams. 

Training zaal: In aanloop naar de zaalperiode zal hier het trainingsschema voor de zaaltrainingen verschijnen.

Overige Teams: Hier kan je van ieder team van Hudito zien welke spelers erin dat team spelen, wie dit team traint en wie de coaches zijn.

DHC Hudito..

In dit gedeelte vind je informatie over de club zelf.

Organisatie: Een overzicht van het bestuur en alle commissies, de verdeling van de functies en de mailadressen van de bestuurs- en commissieleden.

Teamprofielen: Het overzicht van alle bestaande teamprofielen.

Lid profielen: Het overzicht van alle aangemaakte persoonlijke lidprofielen.
Hier verschijnen alleen de profielen van de mensen die bij "instellingen" aangegeven hebben dat hun profiel openbaar is voor andere leden.

Evenementen: Een overzicht van de evenementen die op Hudito georganiseerd worden en waar je je voor op moet geven. Je kan je hier dan on-line voor dit evenement aanmelden.

Verjaardagen: De verjaardagskalender. Hier verschijnen de verjaardagen (niet het geboortejaar) van die leden die bij "instellingen" aangegeven hebben dat hun verjaardag openbaar is.

Documenten: Hier staat documenten die de verschillende commissies wil delen met haar leden. Te denken valt aan de agenda en notulen voor de ALV, de spelregels, de regels rondom de bar enz. enz.

FAQ: Een "frequently asked questions" overzicht inclusief de antwoorden.

Vraag/aanbod: In  dit deel kunnen leden (tweedehands) artikelen te koop aanbieden aan andere leden of leden kunnen aangeven dat ze bepaalde artikelen zoeken.
Er gelden in dit deel een aantal regels, namelijk:
 1. je neemt zelf contact op met diegene die iets vraagt of aanbiedt
 2. als iets verkocht is, of als er geen vraag meer is, dan verwijder je zelf de advertentie
 3. geen commerciƫle zaken aanbieden

Gevonden voorwerpen: Een overzicht van enkele van de gevonden voorwerpen. Indien één van de gevonden voorwerpen van jou is, neem dan contact op met de clubmanager Arjen Verburg.